Μενού
  • Α-
  • Α+

Για τη διαμάχη που έχει με τη δεύτερη σύζυγο του Κώστα Βουτσά, Θεανώ Παπασπύρου, με «φόντο» πίνακες ζωγραφικής μεγάλης αξίας, μίλησε η Σάντρα Βουτσά

Διαβάστε ακόμη: Γκόλντι Χόουν και Κερτ Ράσελ κάνουν διακοπές στη Σκιάθο

Η κόρη του αείμνηστου ηθοποιού, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Happy Day, αναφέρθηκε στην απώλεια του πατέρα της καθώς και τη δικαστική διαμάχη στην οποία και θα οδηγηθεί με την πρώην σύζυγο του. Όλα ξεκίνησαν όταν Σάντρα Βουτσά ζήτησε από την πρώην σύζυγό του, Θεανώ Παπασπύρου τους πίνακες που είχε αγοράσει ο πατέρας της, καθώς τους φύλαγε για τις κόρες του, όπως αποκάλυψε η ίδια.

https://www.youtube.com/watch?v=AeyUPshsgvQ

Συγκεκριμένα, η Σάντρα Βουτσά σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχουμε κάνει κάποιες κινήσεις και θα το μάθετε σίγουρα. Αυτοί οι πίνακες έχουν συναισθηματική αξία και θέλω να έχω κάτι από τον πατέρα μου».

«Δεν μπορώ να βλέπω τις ταινίες που παίζουν οι γονείς μου, η αλήθεια είναι. Ούτε με τη μητέρα μου ούτε με τον πατέρα μου. Μου είναι πολύ δύσκολο. Δεν μπορώ να τους ξεχάσω ούτε μια στιγμή μες στην ημέρα» πρόσθεσε η Σάντρα Βουτσά.  «Ο μικρός Φοίβος είναι ο πιο άτυχος δυστυχώς. Θα βλέπει τον μπαμπά του μόνο μέσα από τις ταινίες» δήλωσε ακόμα η Σάντα Βουτσά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA