Μενού
  • Α-
  • Α+

H αμερικανίδα τραγουδίστρια προστίθεται στην λίστα με τους επώνυμους που αποφάσισαν να επισκεφθούν την χώρα μας, μετά τον Τζεφ Μπέζος, την Ντέμι Μουρ, το ζευγάρι Μπίμπερτην influencer Κιάρα Φεράνι, την ηθοποιό Κέιτ Χάντσον και τους Κέιτι Πέρι και Ορλάντο Μπλουμ. 

Η ποπ σταρ απολαμβάνει ήλιο και θάλασσα με καλούς της φίλους ενώ χτες γιόρτασε και τα γενέθλιά της παρουσία καλών της φίλων.Εκεί ήταν και η Μαρίνα Βερνίκου, η οποία εδώ και χρόνια συνδέεται με στενή φιλία με τη Scherzinger, καθώς και ο σύζυγός της, Μίλτος Καμπουρίδης.

Η καλλιτέχνιδα έσβησε τα κεράκια της τούρτας της στο Kensho στην Ψαρρού και βίντεο από την περίσταση εξασφάλισε το Mykonos Live Tv.

Στάση Σίφνος πριν το ταξίδι στο διάστημα για τον εκκεντρικό μεγιστάνα

Ο Αμερικανός επιχειρηματίας της τεχνολογίας και του λιανικού εμπορίου, ιδρυτής της εταιρείας-κολοσσού Amazon, χαλαρώνει στη Σίφνο, πριν πετάξει για το διάστημα παρέα με την 82χρονη, Ουάλι Φανκ, με πτήση της εταιρείας του Blue Origin στις 20 Ιουλίου.

Ο Τζεφ Μπέζος φαίνεται να επέλεξε το κυκλαδίτικο νησί, σύμφωνα με το ΣΚΑΪ, ενώ δεν έχασε την ευκαιρία να δοκιμάσει την ελληνική κουζίνα επισκεπτόμενος γνωστό εστιατόριο της Σίφνου.

Ο ιδρυτής και CEO της Amazon κάνει τις διακοπές του στη χώρα μας με το τεράστιο σκάφος, μήκους 92 ποδιών, του Μπάρι Ντίλερ, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Τζεφ Μπέζος θα συνεχίσει τις διακοπές του και σε άλλα νησιά των Κυκλάδων.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA