Μενού
  • Α-
  • Α+

Στην Ελλάδα απολαμβάνει τις διακοπές της η Ρούμερ Γουίλις, η 32χρονη κόρη των διάσημων ηθοποιών Μπρους Γουίλις και Ντέμι Μουρ, και «βομβαρδίζει» μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram με βίντεο και φωτογραφίες από τις ξένοιαστες στιγμές που περνά στα νησιά της χώρας μας.

Μάλιστα, πέρα από τις φυσικές ομορφιές της Ελλάδας, έχει ανεβάσει και αρκετές φωτογραφίες του καλλίγραμμου σώματός της, απαντώντας με αυτόν τον τρόπο στα τρολ του Διαδικτύου που κριτίκαραν το σώμα της πριν λίγες μέρες, με haters να σχολιάζουν πως είναι πολύ αδύνατη. Οπως αναφέρει το Page Six, η Ρούμερ Γουίλις αφού χαρακτήρισε ανάρμοστα τα εν λόγω σχόλια, ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να ανεχτεί body shaming στη σελίδα της.

https://www.instagram.com/p/CQ67c0vlku-/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η 32χρονη κόρη του Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους της βίντεο και φωτογραφίες που την απεικονίζουν να απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα στη χώρα μας, φορώντας ένα αποκαλυπτικό ολόσωμο μαγιό που αναδεικνύει το σώμα της.

https://www.instagram.com/p/CQ6NxwQJDng/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/reel/CQ3tOiEgpGF/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CQ3U9lPFicH/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA