Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο 76χρονος ηθοποιός, Michael Douglas (Μάικλ Ντάγκλας) και η 51χρονη σύζυγός του Catherine Zeta-Jones (Κάθριν Ζέτα – Τζόουνς) γιορτάζουν φέτος 20 χρόνια γάμου και αποφγάσισαν ν' απευθυνθούν σε μεσιτικό γραφείο και να θέσουν το χλυδάτο διαμέρισμά που τους ανήκει στο κέντρο του Μανχάταν η τιμή του οποίου ανέρχεται σε 21.5 εκατομμύρια δολάρια.

Διαβάστε ακόμη: Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ: Βαρύ πένθος για τον ηθοποιό - Πέθανε ο πατέρας του

Το υπερπολυτελές διαμέρισμα τους βρίσκεται στη συνοικία Upper West Side κοντά στο Central Park στο κτίριο Kenilworth, το οποίο κατασκευάστηκε το 1908 από τους Townsend, Steinle & Haskell και είχε στόχο να μοιάζει με το αγγλικό κάστρο του 12ου αιώνα με το ίδιο όνομα.

Το υπερπολυτελές διαμέρισμα σύμφωνα με τη New York Post διαθέτει 4 υπνοδωμάτια και 5 1/2 μπάνια και σχεδιάστηκε από Thierry Despont. Διαθέτει χώρους για ψυχαγωγία, τζάκια, πόρτες από μαόνι, είναι ψηλοτάβανο και έχει μεγάλα δωμάτια με θέα στο Central Park.

Επιπλέον έχει σαλόνι, μία γωνιακή ξύλινη βιβλιοθήκη, τραπεζαρία για επίσημο δείπνο και κουζίνα που μπορεί να φάει κάποιος. Ακόμα υπάρχει και ένα υπνοδωμάτιο σουίτα με χαρακτηριστικά καθιστικού, ένα μαρμάρινο μπάνιο και δύο δωμάτια γκαρνταρόμπες. Στις ανέσεις του διαμερίσματος περιλαμβάνεται και μία βεράντα στην οροφή.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA