Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Bella Hadid ξέρει πώς να τραβά πάνω της όλα τα βλέμματα. Το γνωστό μοντέλο, Bella Hadid και αδερφή της Gigi Hadid έκλεψε για μία ακόμη φορά τις εντυπώσεις στην 74η διοργάνωση του Φεστιβάλ Κινηματογράφου στις Κάννες με το χρυσό κολιέ με διακλαδώσεις που αγκάλιαζε αρμονικά το γυμνό της στήθος. Το επίχρυσο κόσμημα που επέλεξε η Bella Hadid είναι εμπνευσμένο από τους ανθρώπινους πνεύμονες και φέρει την υπογραφή του σχεδιαστή Ντάνιελ Ρόζμπερι από τον οίκο Schiaparelli.

Η Bella Hadid, με το μαύρο φόρεμά της, τα μαλλιά της ψηλά σε σικ κότσο, ανέδειξε με τον καλύτερο τρόπο το μοναδικό αυτό κόσμημα, που, για κάποιους ήταν και στα όρια της υπερβολής. Πάντως, η Bella Hadid περπάτησε στο κόκκινο χαλί στις Κάννες για την πρεμιέρα της ταινίας «Tre Piani» και τα περιοδικά μόδας και οι στυλίστες «αποθέωσαν» και την ίδια και το κόσμημα ως μία avant-garde επιλογή που θα μείνει στη...στιλιστική ιστορία του φεστιβάλ των Καννών. Αλλωστε, η Bella Hadid έχει μάθει πώς να κάνει τη διαφορά... 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA