Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε μια εξομολόγηση προχώρησε η διάσημη ηθοποιός Μέγκαν Φοξ σε πρόσφατη συνέντευξή της, καθώς ανέλαβε την ευθύνη για όλα τα επεισοδιακά που είχε δηλώσει στις Χρυσές Σφαίρες το 2009. Η ηθοποιός ανέφερε πως ο λόγος που είχε κάνει αυτές τις δηλώσεις ήταν γιατί είχε πιει πολύ και από τότε μέχρι και τώρα δεν πίνει καθόλου αλκοόλ.

Διαβάστε ακόμα: Μέγκαν Φοξ - «Δοκίμασα αγιαουάσκα στην Κόστα Ρίκα και πήγα στην προσωπική μου κόλαση»

Στη συνέχεια ανέφερε ότι θυμάται πως εκείνη τη βραδιά καθόταν στο τραπέζι με την Μπλέικ Λάιβλι και τους αδελφούς Τζόνας. «Υπήρχαν παντού μεγάλα μπουκάλια σαμπάνιας κι εγώ ήπια πολλά ποτήρια», ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε επίσης πως «τώρα δεν πίνω καθόλου και ένας λόγος είναι ότι ήμουν επιθετική και είπα ένα σωρό βλακείες, δεν έπρεπε να τα πω όλα αυτά στο κόκκινο χαλί. Νομίζω δημιούργησα πολλά προβλήματα με αυτά που είπα σε εκείνη την εκδήλωση».

Υπενθυμίζεται ότι στην απονομή των Χρυσών Σφαιρών του 2009, η ηθοποιός είπε μεταξύ άλλων ότι είναι σωσίας του Άλαν Άλντα και ότι «Είμαι άντρας».«Είμαι τόσο οδυνηρά ανασφαλής. Είμαι στα πρόθυρα εμετού τώρα. Είμαι τόσο τρομοκρατημένη που είμαι εδώ» είχε πει σε δήλωσή της σε δημοσιογράφο λίγο πριν μπει στο κινηματογραφικό event. Όμως αυτές οι δηλώσεις δεν ήταν οι μόνες αφού είχε αναφέρει επίσης πως «θέλω πραγματικά το στήθος της (Σάλμα Χάγιεκ)».

Ούτε ο τότε σύντροφός της, Μπράιαν Όστιν Γκριν, δεν της είχε ξεφύγει αφού είχε πει για εκείνον τα εξής:«Δεν ήθελε να είναι ο συνοδός μου. Είναι άντρας, έχει εγωισμό. Νομίζω ότι μάλλον ασχολείται με τη μουσική. Δεν νομίζω ότι τον ενδιαφέρει».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA