Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο πλαίσιο προώθησης της νέας της ταινίας Till Death που βγήκε στις αρχές Ιουλίου, η ηθοποιός Μέγκαν Φοξ έκανε μια στάση στο στούντιο της εκπομπής Jimmy Kimmel Live. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης αναφέρθηκε και στο ταξίδι της στην Κόστα Ρίκα, όπου μαζί με τον σύντροφό της, Machine Gun Kelly, έκαναν χρήση αγιαουάσκα.

Διαβάστε περισσότερα: Billboard Awards - Η Μέγκαν Φοξ έπιασε τον σύντροφο της στο πιο ακατάλληλο σημείο

«Πήγαμε στην Κόστα Ρίκα γι' αυτόν το σκοπό. Να δοκιμάσουμε αγιαουάσκα σ' ένα ειδικό μέρος με τους ιθαγενείς» αποκάλυψε η Μέγκαν Φοξ στον συμπαρουσιαστή της εκπομπής, Αρσένιο Χολ. «Είμασταν στη μέση της ζούγκλας». Όπως εξήγησε η Φοξ, αυτό που περίμεναν με τον Machine Gun Kelly ήταν πιο κοντά στην έννοια του «glamping» (σ.σ. Η glamorous εκδοχή του camping), ωστόσο ο προορισμός και η διαμονή αποδείχθηκαν πιο κοντά στην αυθεντική «εγχώρια» εκδοχή.

«Φτάσαμε στη μέση της ζούγκλας όπου δεν επιτρεπόταν να φάμε τίποτα μετά τη 1 το μεσημέρι», είπε η Φοξ. «Έπρεπε να περπατήσουμε μακριά για να βρούμε νερό. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε μπάνιο γιατί ήμασταν σε περίοδο ξηρασίας και έπρεπε να σεβαστούμε το δάσος. Δεν είχε τίποτα glamorous η όλη κατάσταση. Ο στόχος άλλωστε ήταν όλα αυτά να σε κάνουν ευάλωτο ώστε να παραδοθείς στην εμπειρία».

Σύμφωνα με τη Μέγκαν Φοξ, στην ομάδα εκτός από την ίδια και τον Machine Gun Kelly, συμμετείχαν και περίπου άλλα 20 άτομα, εντελώς άγνωστοι μεταξύ τους. Κι ενώ ο συνεχής εμετός είναι συνέπεια της όλης «βουτιάς» της αγιαουάσκα, κατά ένα περίεργο τρόπο -όπως εξήγησε- έκανε τους συμμετέχοντες να αισθανθούν πιο «δεμένοι», ενώ παράλληλα τους βοήθησε να πετύχουν το «θάνατο του “εγώ”» τους.

«Η όλη διαδικασία κράτησε τρεις μέρες», πρόσθεσε η Φοξ. «Ήταν απίστευτα έντονη. Το “ταξίδι” του καθενός είναι διαφορετικό. Τη δεύτερη νύχτα, ένιωσα ότι κατέβηκα στην κόλαση για μια αιωνιότητα. Κι επειδή η αιωνιότητα είναι η ίδια μαρτύριο -δεν υπάρχει αρχή, μέση και τέλος- σε οδηγεί στο “θάνατο του εγώ σου”».

Όταν μάλιστα ο Χολ της ζήτησε να διευκρινίσει το είδος της κόλασης που έζησε, η Φοξ είπε: «Αυτό είναι το φάρμακο. Ξεπερνάει όλα όσα μπορείς να πετύχεις με ψυχανάλυση, ύπνωση και όλα αυτά. Πηγαίνει κατευθείαν στην ψυχή σου και σε οδηγεί στην ψυχολογική φυλακή που κρατάς κλεισμένο τον πραγματικό εαυτό σου. Αυτή είναι η προσωπική εκδοχή της κόλασης και σίγουρα υπάρχει στον καθένα». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA