Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Ελένη Μενεγάκη -λίγο πριν την επάνοδο της στην TV- βρίσκεται στο αγαπημένο της νησί, την Άνδρο. Η παρουσιάστρια με κάθε ευκαιρία απολαμβάνει χαλαρές στιγμές στον επίγειο παράδεισό της. Εκεί και φέτος το καλοκαίρι ξεκουράζεται η Ελένη Μενεγάκη ενώ δεν σταματάει να ενημερώνει τους φίλους της για την καθημερινότητα της. 

Διαβάστε ακόμη: Ελένη Μενεγάκη: Αυτοί θα είναι στο πλευρό της την νέα χρονιά

Η «ωραία Ελένη» της τηλεόρασης, όπως την αποκαλούν, τη νέα σεζόν, οι πιστοί της ακόλουθοι θα την απολαμβάνουν μέσα από το κανάλι του MEGA, γι αυτό και χαίρεται όσο μπορεί οικογενειακές στιγμές, αλλά και τα χάδια του ήλιου και της θάλασσας που τόσο λατρεύει. Πλέον έχει γίνει η ίδια... παπαράτσι του εαυτού της και κάθε της φωτογραφία γίνεται viral.

https://www.instagram.com/p/CRom4Xjjdhr/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αυτό έγινε και με τη  φωτογραφία που ανάρτησε στο Intagram στην οποία ποζάρει φορώντας το ροζ μαγιό της, τα μαλλιά της να είναι επιμελώς ατημέλητα και πιασμένα κότσο ενώ δεν έχει ίχνος μακιγιάζ.  «Μμμμμ … απολαυστική μακαρονάδα με κόκκινη σάλτσα και καυτερή πιπερίτσα ! #eleni», έγραψε στη λεζάντα με τους followers της να μην σταματούν τα σχόλια αλλά και τα likes.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA