Μενού
  • Α-
  • Α+

Στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Σωτηρία» συνεχίζει να νοσηλεύεται με κορονοϊό, ο Στάθης Αγγελόπουλος. Ο γνωστός τραγουδιστής δίνει τη δική του μάχη με τον κορονοϊό εδώ και περίπου 10 μέρες. Ο Στάθης Αγγελόπουλος, ο οποίος δεν έχει κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, πέρασε δύσκολες ημέρες στην εντατική αν και παρουσιάζει βελτίωση η κατάσταση της υγείας του.

Διαβάστε ακόμηΣτάθης Αγγελόπουλος: Σε ΜΕΘ του Σωτηρία με κορονοϊό ο τραγουδιστής

«Ο Στάθης κόλλησε κορονοϊό και είναι τώρα μία εβδομάδα στο Σωτηρία», σημειώνει η μητέρα του, Άννα Βασιλείου, μιλώντας στο MEGA. Όπως περιγράφει, ο Στάθης Αγγελόπουλος βρέθηκε ένα βήμα πριν τη διασωλήνωση, καθώς έχει υποκείμενο νόσημα.

Η εξέλιξη της υγείας του μέρα με τη μέρα παρουσίαζε διακυμάνσεις, με τους δικούς του ανθρώπους να ανησυχούν: «Ξεπεράσαμε τον κίνδυνο. Ήταν έτοιμοι να τον διασωληνώσουν. Τελευταία στιγμή βελτιώθηκε η κατάστασή του οπότε περάσαμε τον κίνδυνο. Είναι ακόμα στην εντατική. Πρέπει να τον βγάλουν, αλλά θα είναι ακόμη μια βδομάδα, δύο πιστεύω, ακόμα εκεί γιατί έχει πρόβλημα, έχει άσθμα».

Η οικογένεια Αγγελόπουλου δηλώνει αντίθετη στο εμβόλιο κατά του κορονοϊού, ενώ σύμφωνα με την Άννα Βασιλείου : «Το εμβόλιο δεν το έχει κάνει. Είμαστε κατά του εμβολίου. Έχω περάσει τον κορονοϊό, ο γιος μου πέρασε κορονοϊό, η κόρη μου πέρασε… όλοι μας το έχουμε περάσει, πριν το περάσει ο Στάθης».

Την δική του τοποθέτηση έκανε και ο αδερφός του Στάθη Αγγελόπουλου, μιλώντας σε εκπομπή του Alpha αποκαλύπτοντας ότι μιλάει με τον τραγουδιστή και πως όλη η οικογένεια είχε περάσει τον κορονοιό αλλά δεν έχει πειστεί για τον εμβολιασμό.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA