Μενού
  • Α-
  • Α+

Στη Μύκονο βρίσκεται ο Ρόμπι Γουίλιαμς με την οικογένειά του για να χαρεί και φέτος διακοπές στην Ελλάδα. Ο Βρετανός τραγουδιστής και η οικογένειά του απολαμβάνουν τις διακοπές τους στη Μύκονο με τους φίλους τους και χαίρονται τον ήλιο και την θάλασσα.

Διαβάστε ακόμηΒρετανία: Η μουσική έσωσε τους ανθρώπους από τον κορονοϊό και τα lockdown

Ο τραγουδιστής με τους φίλους του έκανε βόλτα με σκάφος και θαλάσσια σπορ ενώ οι γυναίκες της παρέας  έκαναν μπάνιο. Αν και ο Ρόμπι Γουίλιαμς είναι στο νησί των ανέμων από τις αρχές του μήνα και γνώρισε έστω και για λίγο τη νυχτερινή ζωή του νησιού, ο φωτογραφικός φακός δεν κατάφερε να τον απαθανατίσει παρά μόνο σήμερα στη θάλασσα. Μάλιστα, σε μια από τις εξόδους του Ρόμπι Γουίλιαμς σε γνωστό μαγαζί του νησιού οι άντρες της προσωπικής του ασφάλειας δεν άφησαν κανέναν να φωτογραφίσει ή να τραβήξει βίντεο ζητώντας να κατεβάσουν οι θαμώνες τα κινητά τους.

Η χώρα μας φέτος έχει γίνει πόλος έλξης για πολλούς celebrities της διεθνούς showbiz. Μετά τις διακοπές του Justin Bieber με τη σύζυγό του Hailey στα ελληνικά νησιά, τις βόλτες με το σκάφος της Demi Moore στη Σαντορίνη, αλλά και τον ερχομό του Antonio Banderas και της Kate Bosworth στη Θεσσαλονίκη για τα γυρίσματα της νέας τους ταινίας, στην Ελλάδα βρίσκεται και ο Ρόμπι Γουίλιαμς. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA