Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Βασίλης Χαλακατεβάκης, ο θρυλικός διαχειριστής των «Απαράδεκτων» βιώνει την απόλυτη ευτυχία πλάι στη σύζυγό του και την κόρη τους. Ο ηθοποιός έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς στα 63 του χρόνια και η ευτυχία του δεν περιγράφεται με λόγια. Η μικρή γεννήθηκε την Πέμπτη, 29 Ιουλίου, και ολοκλήρωσε την οικογενειακή ευτυχία του καλλιτεχνικού ζευγαριού.

Διαβάστε ακόμη: Βασίλης Χαλακατεβάκης: Έγινε μπαμπάς και το ανακοίνωσε στο Instagram

Ο Βασίλης Χαλακατεβάκης μίλησε το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή «Καλοκαίρι Not» για την πρωτόγνωρη εμπειρία της πατρότητας. «Για πρώτη φορά μπαμπάς στη ζωή γιατί στους ρόλους, εδώ και 30 χρόνια έκανα τον μπαμπά, οπότε είμαι… εξοικειωμένος από τη λέξη πατέρας. Ελπίζω τώρα, στην πραγματικότητα, τα πράγματα να πάνε εξίσου καλά, γιατί στους ρόλους τα πήγα εξαιρετικά καλά σε αυτό το θέμα», είπε αρχικά ο Βασίλης Χαλακατεβάκης, ο οποίος περιμένει να πάρουν εξιτήριο την Κυριακή για να πάνε σπίτι τους.

Ο Βασίλης Χαλακατεβάκης συνέχισε, λέγοντας: «Γεννήθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης, είναι πολύ καλά στην υγεία του όπως και η μητέρα του. Καλά είμαστε, ευτυχισμένοι είμαστε, χαρούμενοι είμαστε. Δεν έχω άγχος, αλλά μια μικρή αμηχανία, ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει. Είμαι όμως προετοιμασμένος γι’ αυτό το ρόλο. Γεννήθηκε 2.940!».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA