Μενού
  • Α-
  • Α+

Για το ελληνικό #metoo μετά και την προφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη μίλησε στην εφημερίδα Espresso η Κατερίνα Στανίση. «Είναι λίγες οι γυναίκες που δεν έχουν υποστεί κάτι αντίστοιχο. Δυστυχώς. Δεν μιλάμε για φλερτ. Μιλάμε για απόπειρες. Είναι άδικο και απάνθρωπο από την πλευρά των ανδρών να βλέπουν τη γυναίκα μόνο για σαρκική επιθυμία. Ευτυχώς, ήμουν τυχερή και πάντα κάπως ξέφευγα από τέτοιες καταστάσεις. Αυτοί δεν λέγονται άνδρες, είναι κτήνη», σημείωσε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Στανίση.

Διαβάστε ακόμη: Πέτρος Φιλιππίδης: Η νέα καταγγελία αστυνομικού που «καίει» τον ηθοποιό - Αποκαλύψεις προανήγγειλε ο Μπιμπίλας

Στη συνέντευξή της στην Espresso και στον δημοσιογράφο, Νίκο Νικόλιζα, η Κατερίνα Στανίση ερωτήθηκε αν υπήρξε ακραία συμπεριφορά θαυμασμού από θαυμαστή τη όλα αυτά τα χρόνια και έδωσε τη δική της απάντηση: «Είχαμε πολλά τέτοια. Και καψουρέματα και τραπέζια να αναποδογυρίζουν και κόψιμο φλεβών είχαμε. Τον βγάζαμε έξω με δεμένα τραπεζομάντηλα στα χέρια για να σταματήσει το αίμα και εκείνος ερχόταν και ξαναέκοβε τις φλέβες. Άγριες καταστάσεις».

Ερωτηθείσα για το αν το τραγούδι της απέφερε αυτά που ονειρευόταν, η Κατερίνα Στανίση είπε: «Δεν νιώθω αδικημένη, όμως δούλεψα πάρα πολύ. Πήρα πολύ λίγα σε σχέση με αυτά που έχω δώσει. Δεν κοίταξα ποτέ το ρολόι για να φύγω από ένα πρόγραμμα. Αντιθέτως, ήθελα να ικανοποιήσω μέχρι και τον τελευταίο πελάτη».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA