Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Τατιάνα Στεφανίδου έπειτα από μια άκρως απαιτητική χρονιά, χαλαρώνει και απολαμβάνει τις διακοπές με την οικογένεια της σε διάφορους προορισμούς, προκειμένου να επιστρέψει δυνατή και έτοιμη να κερδίσει την κούρσα της τηλεθέασης. 

Διαβάστε ακόμη: Τατιάνα Στεφανίδου: Η εμφάνιση με τιγρέ μαγιό που θα αντιγράψουν πολλές

Η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος  Ευαγγελάτος επέλεξαν αρχικά τον Γερολιμένα και την Πύλο. Εκεί η παρουσιάστρια μέσα από τα social media μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους αρκετά στιγμιότυπα. Πότε με μαγιό και πότε με σικ εμφανίσεις περπατώντας στα διάφορα μέρη τα οποία επισκέφτηκαν. Ανάμεσ;a τους και η Ζάκυνθος που μάγεψε τους πάντες στην βόλτα με την κόρη της. Τώρα οι οικογενειακές διακοπές του λαμπερού ζευγαριού έριξαν άγκυρα στο Μεγανήσι. Στην τελευταία της ανάρτηση, η Τατιάνα Στεφανίδου ποζάρει με το ολόσωμο μαύρο μαγιό της, στην πισίνα του ξενοδοχείου όπου διαμένει, την ώρα της δύσης του ηλίου.

https://www.instagram.com/p/CSCmy_oslAc/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η παρουσιάστρια που μαγνητίζει τα βλέμματα ακόμα και στις διακοπές της απολαμβάνει στο έπακρο κάθε στιγμή χαλάρωσης με την οικογένειά της και είναι έτοιμη για τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA