Μενού
  • Α-
  • Α+

H Τατιάνα Στεφανίδου αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό και ξεκίνησε τις καλοκαιρινές της διακοπές. Η παρουσιάστρια της μεσημεριανής ζώνης έπειτα από μια δύσκολη τηλεοπτική σεζόν χρειάστηκε να χαλαρώσει. Ως λάτρης των social media που είναι, ενημερώνει συχνά τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από αναρτήσεις της, για την καθημερινότητά της. Καθημερινά λοιπόν μοιράζεται με το κοινό της είτε φωτογραφίες είτε βίντεο από τις διάφορες στάσεις των διακοπών της.

Διαβάστε ακόμηΗ Ιζαμπέλ Γκουλάρτ έφτασε στην Μύκονο και ποζάρει στα σοκάκια του αγαπημένου της νησιού

Μέσα από τις αναρτήσεις της βλέπουμε την ποικιλία των μαγιό της αλλά και το γεγονός ότι ακολουθεί την μόδα ακόμη και στην παραλία. Ειδικά η φωτογραφία με το animal print μαγιό και τα γυαλιά ηλίου είναι από τις εμφανίσεις που σίγουρα θα αντιγράψουν αρκετές. 

https://www.instagram.com/p/CRTHFEOhB7r/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Τατιάνα Στεφανίδου ενημέρωσε για την συνέχεια του ταξιδιού της γράφοντας: «Αποχαιρετούμε σήμερα το γραφικό Γερολιμένα, το ιερό λιμάνι των αρχαίων Λακωνικών πόλεων και ορμητήριο Μανιατών πειρατών κατά την τουρκοκρατία.  Αγωνιώ για την πανέμορφη Πύλο, που είναι ο επόμενος σταθμός».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA