Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Αθηνά Οικονομάκου μπορεί να είναι με την οικογένεια της στην Μύκονο όπου δραστηριοποιείται επαγγελματικά ο σύζυγος της Φίλιππος Μιχόπουλος όμως η καρδιά της είναι σε όλα τα μέρη της Ελλάδας που έχουν παραδοθεί στο έλεος της φωτιάς. Η ηθοποιός παρακολουθεί τις θλιβερές εξελίξεις και στενοχωριέται για όσα συμβαίνουν με τις φωτιές στη χώρα μας.

Διαβάστε ακόμη: Αθηνά Οικονομάκου: Χαλαρές βουτιές στη θάλασσα λίγο πριν γεννήσει

Έχοντας καθημερινή επικοινωνία μέσα από τα social media μοιράζεται τις χρήσιμες πληροφορίες για το πώς μπορούν να βοηθήσουν τους πυρόπληκτους, ενώ την αρχή έκανε εκείνη, παρακινώντας όσους την ακολουθούν να κάνουν το ίδιο. Ωστόσο, δεν μπόρεσε να κρύψει την αγανάκτησή της και σχολίασε «Ντρέπομαι... Ελπίζω αυτοί που έχουν ευθύνη να αισθάνονται έστω και στο ελάχιστο αυτό που ένιωσα εγώ, βλέποντας αυτό το βίντεο» έγραψε σε μια από τις τελευταίες αναρτήσεις της.

Δημοσιεύοντας το στιγμιότυπο με τον κάτοικο από την Αρκαδία, που κατήγγειλε ότι ζήτησε πυροσβεστική βοήθεια για να σώσει τον τόπο του και εκείνοι τον ρώτησαν αν έχει πολιτικό μέσο, η ηθοποιός δε μάσησε τα λόγια της. Παράλληλα κοινοποίησε και μια φωτογραφία από τον «Άλλο άνθρωπο» που μοιράζει τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στα μέτωπα των πυρκαγιών αλλά και μια ακόμη ανάρτηση για το πώς μπορούν να βοηθήσουν τα ζώα που έχουν ανάγκη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA