Μενού
  • Α-
  • Α+

Μετά τη μήνυση που κατέθεσε η Σκάρλετ Γιόχανσον εναντίον της Disney, επειδή δεν τηρήθηκαν οι όροι του συμβολαίου για την ταινία Black Widow, η εταιρεία δέχθηκε τεράστια κριτική για τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε την κατάσταση. Και τώρα, φαίνεται πως τέντωσε ακόμη περισσότερο το σκοινί, σταματώντας κάθε συνεργασία με τη Γιόχανσον. Όλα τα μελλοντικά τους επαγγελματικά σχέδια που έχουν ήδη ανακοινωθεί, ακυρώθηκαν και κανείς δε γνωρίζει τι προβλέπεται για τη συνέχεια της «Μαύρης Χήρας».

Διαβάστε ακόμη: Scarlett Johansson: Μήνυση στη Disney για την ταινία Black Widow - Εχω χάσει 50 εκατ. δολάρια, λέει η ηθοποιός

Ο διευθυντής της Marvel, η οποία είναι θυγατρική της Disney, δήλωνε ενθουσιασμένος που θα έβλεπε τη Σκάρλετ Γιόχανσον να πρωταγωνιστεί στη δική της ταινία. «Ήταν η παραγωγός της ταινίας. Ήταν εκείνη που μας έφερε αυτήν την εξαιρετική σκηνοθέτιδα, την Cate Shortland, και είμαι ενθουσιασμένος για κάθε συνεργασία μαζί της, με οποιονδήποτε τρόπο, αν είμαστε τυχεροί», είχε πει στο Entertainment Tonight. Τώρα πια, τηρεί σιγή ιχθύος. Έχουν αλλάξει τα πάντα.

Υπενθυμίζεται ότι δτην αγωγή που κατέθεσε η Σκάρλετ Γιόχανσον στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες κατά της Disney, η 36χρονη ηθοποιός που ετοιμάζεται να φέρει σύντομα στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, αναφέρει ότι η Marvel Entertainment της Disney με την κυκλοφορία της «Μαύρης Χήρας» και στο Disney+ ταυτόχρονα με την κινηματογραφική πρεμιέρα παραβίασε το συμβόλαιο που είχαν υπογράψει και το οποίο εγγυόταν αποκλειστική προβολή στις σκοτεινές αίθουσες. Ακόμη, η Σκάρλετ Γιόχανσον επισημαίνει ότι η αμοιβή της βασιζόταν σε μεγάλο βαθμό στο πώς θα τα πήγαινε το φιλμ στο box-office. 

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA