Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Μάριος Αθανασίου αποκάλυψε ότι παντρεύτηκε πριν από λίγες μέρες στην Πύλο με την επί 10 χρόνια σύντροφό του, Μάρθα Αλεξοπούλου, χωρίς να το αντιληφθεί κανείς. Με αφορμή τη νέα σειρά του Alpha στην οποία και θα πρωταγωνιστήσει, ο ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό ΕΓΩ και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον γάμο του. Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι όχι μόνο δεν είναι αρνητικός στον γάμο αλλά παντρεύτηκε την αγαπημένη του πριν από μία εβδομάδα.

Διαβάστε ακόμη: Οι «Αγριες Μέλισσες» στη Σύρο: Χαλαρές βόλτες για Γκοτσόπουλο και Λεκάκη μετά τον γάμο της Δανάης Μιχαλάκη

Εξακολουθείτε να είστε αρνητικός στο ενδεχόμενο ενός γάμου;

Με την Μάρθα παντρευτήκαμε πριν περίπου μία εβδομάδα στην Πύλο, με ελάχιστους καλεσμένους. Ήταν μόνο καλοί φίλοι και οικογένεια. Ήταν πολιτικός γάμος. Δεν είμαι αρνητικός στον γάμο, είμαι κατά του θρησκευτικού γάμου. Ήθελα να αποφύγω την διαδικασία του μυστηρίου.

Πώς λάβατε την απόφαση να κάνετε αυτό το βήμα;

Δεν αλλάζει κάτι στη ζωή μας. Όταν είσαι 10 χρόνια σύντροφος με έναν άνθρωπο κι έχετε αποκτήσει δύο παιδιά μαζί, είναι σαν να υπάρχει γάμος. Δεν σε διαφοροποιεί ο τίτλος.

Ο Μάριος Αθανασίου και η φωτογράφος Μάρθα Αλεξοπούλου είναι μαζί εδώ και 10 χρόνια και έχουν αποκτήσει δύο κόρες. Υπενθυμίζεται ότι ο Μάριος Αθανασίου έχει και έναν γιο 15 ετών από τον γάμο του με τη Μαρία Σολωμού. Μάλιστα σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε μιλήξει για τα τρία του παιδιά. «Είμαστε μία οικογένεια με τρία παιδιά. Τα κορίτσια είναι τώρα 3 και 6 και ο μεγάλος 15. Με τον μεγάλο κάνουμε κουβέντα τραπεζιού. Ζούμε διαφορετικές φάσεις με τις ηλικίες των παιδιών. Αυτό είναι λίγο περίεργο αλλά ταυτόχρονα καλύπτει και κενά που δεν θα μπορούσα να καλύψω εγώ ή η γυναίκα μου γιατί βρίσκονται και μεταξύ τους. Παίρνουν στοιχεία ο ένας από τον άλλον και δημιουργούν…» είχε πει ο ηθοποιός στην εκπομπή «Πρωινό ΑΝΤ1».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA