Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο δάσκαλος και ο χωροφύλακας από τις «Άγριες Μέλισσες», Δημήτρης Γκοτσόπουλος και Νίκος Λεκάκης, απολαμβάνουν τις βόλτες τους στη Σύρο, όπου βρέθηκαν για τον γάμο της Δανάης Μιχαλάκη και του Γιώργου Παπαγεωργίου.

Διαβάστε ακόμη: Άγριες Μέλισσες: Η 3η σεζόν μέσα από τα «μάτια» του Μπάμπη - Το μέλλον του με την Ασημίνα

Ο φωτογραφικός φακός του NDP του απαθανάτισε σε χαλαρή διάθεση να κάνουν βόλτες στο κυκλαδίτικο νησί, λίγο πριν επιστρέψουν στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.Ο χρόνος για την επιστροφή της σειράς «Άγριες Μέλισσες» για τρίτη χρονιά μετρά αντίστροφα. Τα πρώτα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 θα ξεκινήσουν να προβάλλονται τον Σεπτέμβριο και οι εξελίξεις αναμένονται καταιγιστικές.

«Άγριες Μέλισσες»: Το τρέιλερ της τρίτης σεζόν

Οι «Άγριες Μέλισσες» επιστρέφουν τον Σεπτέμβριο και η ιστορία ξεκινά στη σκοτεινή περίοδο της δικτατορίας. Η Χούντα θα ρίξει βαριά τη σκιά της πάνω στις ζωές των ηρώων, οι οποίοι ανάλογα με την πολιτική τους τοποθέτηση θα έχουν και την αντίστοιχη τύχη. Άνθρωποι όπως η Ελένη και ο Λάμπρος, που έχουν μάθει να μη σκύβουν το κεφάλι και να πολεμούν για το δίκιο, δεν θα υποταχθούν στο νέο καθεστώς και, όπως όλα δείχνουν, θα κινδυνεύσουν να βρεθούν εξόριστοι στη Λέρο. Οι ήρωες μπορεί να έχουν ξεκαθαρίσει πια τους λογαριασμούς του παρελθόντος το ίδιο το παρελθόν, όμως, έχει ξεμπερδέψει με το Διαφάνι.

https://www.youtube.com/watch?v=OJ-egCdk99I
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA