Μενού
  • Α-
  • Α+

Συνεχίζεται ο Γολγοθάς για τον σπουδαίο ηθοποιό του ελληνικού σινεμά Σπύρο Φωκά. Ο «Έλληνας Ομάρ Σαρίφ» όπως τον αποκαλούν νοσηλεύεται για ακόμη μια φορά στην Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείο Κορίνθου.

Διαβάστε ακόμη: Σπύρος Φωκάς: Και πάλι στο νοσοκομείο - Αγωνία για την υγεία του

Η σύζυγός του Λίλιαν Φωκά και ο αδελφικός του φίλος Θοδωρής Σεργιάδης βρίσκονται στο πλευρό του σπουδαίου ηθοποιού και μάλιστα γιόρτασαν και τα γενέθλιά των δυο φίλων στο νοσοκομείο. Με μια τούρτα που είχε τις φωτογραφίες του και το νοσηλευτικό προσωπικό να του λέει happy Birthday ο Σπύρος Φωκάς έσβησε τα κεράκια. Η έκπληξη αυτή έκανε τον σπουδαίο ηθοποιό να χαρεί και να παλέψει να βγει νικητής και από αυτή την περιπέτεια.

Παρόλο που, μετά από ένα μήνα νοσηλείας στο Λαϊκό Νοσοκομείο πήρε εξιτήριο και επέστρεψε στο σπίτι του στο Καλαμάκι Κορινθίας, τα νέα για τον εμβληματικό ηθοποιό δεν είναι καλά, όπως είχε αναφέρει η ιστοσελίδα korinthostv.gr. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η κατάσταση της υγείας του Σπύρου Φωκά είναι επιβαρυμένη.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA