Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Κρατερός Κατσούλης έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram μετά την ανακοίνωση του χωρισμού του από την Κατερίνα Καραβάτου. Η ανάρτηση του ηθοποιού δεν είχε σχέση με την προσωπική του ζωή. Αλλωστε είναι γνωστό ότι τόσο ο Κρατερός Κατσούλης, όσο και η Κατερίνα Καραβάτου επιθυμούν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους αναφορικά με τις εξελίξεις στην ζωή τους.

Διαβάστε ακόμη: Κατερίνα Καραβάτου - Κρατερός Κατσούλης: Ο παραμυθένιος έρωτας, η κοινή τηλεοπτική πορεία και το διαζύγιο

Στην ανακοίνωση που εξέδωσαν μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου τους αναφέρουν τα εξής: 

«Επειτα από μεγάλη προσπάθεια και με μεγάλη αγάπη μεταξύ μας, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην λύση του γάμου μας. Έχουμε ήδη ενημερώσει τα παιδιά μας για αυτήν την τόσο μεγάλη μας απόφαση και μπορεί μεν να ακολουθούμε πλέον διαφορετικούς προσωπικούς δρόμους, αλλά ως γονείς, εξακολουθούμε η απόλυτη και αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητά μας να είναι η αγάπη, η φροντίδα και προστασία των τέκνων μας. Παρακαλούμε, για τον σεβασμό της απόφασής μας, ιδίως δε των τέκνων μας, ώστε η σημαντική αυτή αλλαγή στην ζωή τους να είναι όσο το δυνατόν πιό ανώδυνη». Το ζευγάρι ήταν μαζί από το 2009, ενώ έκαναν πολιτικό γάμο στις 25 Ιουλίου του 2011 και έχει αποκτήσει δύο παιδιά, την Αέλια και τον Αρίωνα.

Ο ηθοποιός στην πρώτη του ανάρτηση μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου, δημοσίευσε φωτογραφίες από τις δράσεις στον πολυχώρο τέχνης και πολιτισμού που διατηρεί στα Βριλήσσια.

Η ανάρτησή του στο Instagram

https://www.instagram.com/p/CSts1LLD3He/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA