Μενού
  • Α-
  • Α+

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε η είδηση ότι η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο και να ακολουθήσουν ξεχωριστούς δρόμους στη ζωή τους μετά από 10 χρόνια γάμου. Το πρώην ζευγάρι εξέδωσε το πρωί της Τρίτης (17/8) ανακοίνωση με την οποία έκανε γνωστό ότι δεν είναι πια μαζί.

Διαβάστε ακόμη: Κατερίνα Καραβάτου – Κρατερός Κατσούλης: Χώρισαν μετά από 10 χρόνια γάμου - Η επίσημη ανακοίνωση του διαζυγίου

«Επειτα από μεγάλη προσπάθεια και με μεγάλη αγάπη μεταξύ μας, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην λύση του γάμου μας. Έχουμε ήδη ενημερώσει τα παιδιά μας για αυτήν την τόσο μεγάλη μας απόφαση και μπορεί μεν να ακολουθούμε πλέον διαφορετικούς προσωπικούς δρόμους, αλλά ως γονείς, εξακολουθούμε η απόλυτη και αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητά μας να είναι η αγάπη, η φροντίδα και προστασία των τέκνων μας. Παρακαλούμε, για τον σεβασμό της απόφασής μας, ιδίως δε των τέκνων μας, ώστε η σημαντική αυτή αλλαγή στην ζωή τους να είναι όσο το δυνατόν πιό ανώδυνη», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Το ζευγάρι ήταν μαζί από το 2009, ενώ έκαναν πολιτικό γάμο στις 25 Ιουλίου του 2011 και έχει αποκτήσει δυο παιδιά, την Αέλια και τον Αρίωνα.

Η γνωριμία και ο δυνατός έρωτας

Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης γνωρίστηκαν σε εκδήλωση του ALPHA και από την πρώτη στιγμή υπήρχε αμοιβαία συμπάθεια. Ωστόσο, εκείνη την περίοδο ήταν σε άλλες σχέσεις και για τον άλλο αυτό παρέμειναν φίλοι. Όμως η ζωή είχε άλλα σχέδια για εκείνους.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της, η παρουσιάστρια είχε αναφερθεί στη γνωριμία τους: «Δε θα έλεγα ότι ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, γιατί άργησα να εκτιμήσω τα ταλέντα του. (Γέλια) Το πρώτο πράγμα που με κέρδισε στον Κρατερό, όταν αρχίσαμε να μιλάμε στο τηλέφωνο, πριν ακόμη αποφασίσουμε να βγούμε ραντεβού, ήταν ότι γελούσε πραγματικά με την καρδιά του με κάθε ανέκδοτο που του έλεγα. Κι όπως όλοι ξέρετε, τα ανέκδοτα δεν είναι το δυνατό μου σημείο!».

Ο Κρατερός Κατσούλης είχε προσθέσει: «Προσωπικά, πρώτα απ’ όλα με τράβηξε το γεγονός ότι είναι μια ωραία γυναίκα. Ευτυχώς, πολύ γρήγορα αντιλήφθηκα την καθαρότητα και τη μεγάλη τρυφερότητα και αγάπη που έχει μέσα της. Η αλήθεια είναι, πάντως, ότι βεβαιώθηκα ότι μπορούμε να ζήσουμε μαζί όταν μου είπε ότι έχω γαλλική μύτη! Κι εγώ της απάντησα ότι προφανώς αναφέρεται σε μια ειδική ράτσα γερακιών, που εκτρέφονται κάπου στη Γαλλία. Τότε κατάλαβα πόσο ερωτευμένη είναι μαζί μου».

https://www.instagram.com/p/CEKbMx1DWbV/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η πρόταση γάμου

Το Πάσχα του 2009 η παρουσιάστρια και ο ηθοποιός κατάλαβαν ότι θέλουν να είναι ζευγάρι και ξεκίνησε το ταξίδι της σχέσης τους. Ένα χρόνο μετά ήρθε και η πρόταση γάμου. «Πήγαμε σε ένα εξαιρετικό εστιατόριο, πολύ ρομαντικό, και καθίσαμε στο μοναδικό τραπέζι που ήταν σε μπαλκονάκι πάνω από τη θάλασσα, με κεριά κ.λπ. Είχα το ύφος του γονατισμένου, αλλά δεν γονάτισα γιατί δεν υπήρχε χώρος!» είχε αποκαλύψει ο Κρατερός. Ο γάμος έγινε το 2011 και απέκτησαν δύο παιδιά, την Αέλια και τον Αρίωνα.

Ζευγάρι και στην τηλεόραση

Το 2014 η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης έγιναν ζευγάρι και στην τηλεόραση. Τη σεζόν 2014-2016 παρουσίασαν την πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου «Στα Καλά Καθούμενα» στο epsilontv.

Τη σεζόν 2016-2017 ανέλαβαν την καθημερινή πρωινή εκπομπή του σταθμού με τίτλο «Έτοιμο το πρωινό». Ωστόσο, κάτω από λόγους που δεν διευκρινίστηκαν, η εκπομπή κόπηκε τον Ιανουάριο του 2017.

https://www.instagram.com/p/Boyfdl_AEvW/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τη σεζόν 2017-2018 το ζευγάρι ανέλαβε την παρουσίαση της πρωινής εκπομπής του STAR με τίτλο «Στη Φωλιά των Κου Κου» μέχρι και το φετινό καλοκαίρι. Ο Κρατερός Κατσούλης αποχώρησε από την εκπομπή λίγο πριν το φινάλε της, ενώ η Κατερίνα Καραβάτου υπέγραψε συνεργασία με το MEGA.

Το διαζύγιο

Μετά από 10 χρόνια γάμου και μία επιτυχημένη κοινή πορεία στην τηλεόραση, η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης παίρνουν διαζύγιο και χωρίζουν τους δρόμους τους. Παραμένουν ωστόσο ενωμένοι για τα δύο τους παιδιά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA