Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο ήρωας φροντιστής των σκυλιών της Lady Gaga, ο οποίος πυροβολήθηκε τον Φεβρουάριο προστατεύοντας τα αγαπημένα της γαλλικά bullodgs, λέει ότι τώρα αισθάνεται «εγκαταλελειμμένος και αβοήθητος» - κατέληξε άστεγος και ζητιανεύοντας χρήματα. «Μην ρωτήσετε γιατί», έγραψε ο 40χρονος Ράιαν Φίσερ, ζητώντας 40.000 δολάρια μέσω του GoFundMe για να τον βοηθήσει η κοινότητα να αγοράσει ένα βανάκι και να κατευθυνθεί στις ΗΠΑ για να αναρρώσει πλήρως. 

Οι δύο σκύλοι βρέθηκαν λίγες μέρες αργότερα, σώοι. Ο Φίσερ όμως, χρειάστηκε να νοσηλευτεί για μέρες, καθώς τραυματίστηκε σοβαρά, όπως φαίνεται και σε φωτογραφίες του από το νοσοκομείο εκείνη την περίοδο. Σήμερα, ο Φίσερ λέει ότι είναι άστεγος, έχοντας δαπανήσει όλες του τις οικονομίες στη νοσηλεία του και ζητά τη βοήθεια της κοινότητας του διαδικτύου. Ζητά, συγκεκριμένα, να τον βοηθήσουν να πάρει ένα τροχόσπιτο προκειμένου να έχει κάπου να μείνει. Όπως είναι εύλογο, χιλιάδες χρήστες αντέδρασαν, λέγοντας ότι είναι υποχρέωση της τραγουδίστριας να τον βοηθήσει.

https://www.instagram.com/p/CL4ap_9JQV0/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Έχω έναν ξεκάθαρο στόχο, αλλά βρίσκομαι ενώπιον μιας επίσης ξεκάθαρης δυσκολίας. Χωρίς όχημα, διαμέρισμα, έχοντας ξεμείνει από οικονομίες και επιβιώνοντας από δωρεές γενναιόδωρων αγαπημένων, ζητώ ταπεινά τη βοήθειά σας», εξηγεί στη σελίδα του Go Fund Me την οποία και ανάρτησε την περασμένη Τρίτη. Μαζί με τον διαδικτυακό έρανο, ο Φίσερ ανάρτησε και ένα βίντεο στο οποίο παρουσιάζει σκηνές από τον σοβαρό του τραυματισμό, αλλά και το τροχόσπιτο που σκοπεύει να αγοράσει εάν και όταν συγκεντρώσει τα χρήματα που χρειάζεται.

Πάντως, όταν η Gaga ανακοίνωσε την αμοιβή της 500.000 δολαρίων για την επιστροφή των αγνοούμενων τότε γαλλικών μπουλντόγκ, Koji και Gustav, είπε ότι ο τραυματισμένος φροντιστής θα ήταν «για πάντα ήρωας». «Συνεχίζω να σε αγαπώ Ράιαν Φίσερ, ρισκάρεις τη ζωή σου για να παλέψεις για την οικογένειά μας», είπε τότε.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA