Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Αλέξης Παππάς μίλησε για πρώτη φορά για τη συμμετοχή του στο The Bachelor, για το πώς πήρε την απόφαση να πει το «ναι» στο ριάλιτι και για τις κοπέλες που διεκδικούν την καρδιά του, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις εντάσεις που επικρατούν στη βίλα του ριάλιτι αγάπης. Ο εργένης μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» για το πώς πήρε την απόφαση να λάβει μέρος στο Bachelor και αποκάλυψε ότι έχει ήδη αρχίσει να νιώθει ερωτικά συναισθήματα για κάποιες από τις κοπέλες.

Διαβάστε ακόμη: Bachelor: Γης Μαδιάμ η βίλα - Αννα και Φαίη ούρλιαζαν, αποχώρησε η Ειρήνη

«Τι καλύτερο από το να περνάω τον χρόνο μου με αυτές τις κοπέλες; Στην φάση που βρίσκομαι στόχος και σκοπός μου είναι να βρω τον έρωτα της ζωής μου. Θέλω να βρω την γυναίκα που θα μου κλέψει την καρδιά. Είναι εντυπωσιακό πόσο ξεχωριστοί χαρακτήρες είναι οι κοπέλες. Με κάποιες αισθάνομαι ότι έρχομαι πιο κοντά ερωτικά, με κάποιες άλλες φιλικά. Θέλω πολύ να τις γνωρίσω όλες. Έχω έρθει κοντά με κάποιες, αλλά ερωτευμένος δεν δηλώνω ακόμα», είπε ο Αλέξης Παππάς.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στους τσακωμούς, που έχουν οι κοπέλες μεταξύ τους. «Αισθάνομαι περίεργα με τις εντάσεις. Θέλω να υπάρχει ησυχία και δεν μου αρέσει να βλέπω εντάσεις που φτάνουν σε αυτά τα όρια. Δίνω ευκαιρίες στους ανθρώπους να αλλάξουν κάποια πράγματα, που κατονομάζω από την αρχή. Αν αυτό δεν γίνει, τότε είναι λόγος για να μην προχωρήσει με μία κοπέλα», εξήγησε ο ηθοποιός.

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA