Μενού
  • Α-
  • Α+

Ουρλιαχτά, κλάματα, ποδοπατήματα και μία αποχώρηση. Το επεισόδιο της Παρασκευής (17/9) στο Bachelor τα είχε όλα. Αρχικά οι παίκτριες που διεκδικούν τον Αλέξη Παππά βρέθηκαν στον κήπο για την δοκιμασία, όπου υπήρχε ένα μεγάλο πουφ σε σχήμα καρδιάς.

Διαβάστε ακόμη: Bachelor: Τα λόγια του Αλέξη Παππά πριν το πρώτο φιλί είναι το απόλυτο cringe

Εκείνη η οποία θα έτρεχε να παραδώσει πρώτη την καρδιά στον Αλέξη Παππά θα είχε την ευκαιρία να απολαύσει αργότερα ένα ρομαντικό ραντεβού μαζί του, με τις κοπέλες να ποδοπατιούνται για να κερδίζουν το περιβόητο ραντεβού μαζί του. Η Αντρεα ήταν εκείνη που κέρδισε και βγήκε ραντεβού με τον Αλέξη Παππά.

Ακολούθησε μία επεισοδιακή σκηνή ανάμεσα στην Αννα και τη Φαίη, λίγο πριν από την τελετή των ρόδων. Η Αννα έγινε έξαλλη με τη Φαίη και κατηγόρησε για… ψεύτικη συμπεριφορά. Οι δύο παίκτριες φώναζαν τόσο πολύ που ο Αλέξης Παππάς έφυγε.

Μετά από τις εντάσεις και τους τσακωμούς ήρθε η ώρα για την ανακοίνωση της παίκτριας που αποχωρεί. Ο Αλέξης Παππάς δεν έδωσε τριαντάφυλλο στην Ειρήνη, η οποία αποχώρησε από το παιχνίδι.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA