Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου βρέθηκε στην πρεμιέρα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» που παρουσιάζει η Σίσσυ Χρηστίδου στο Mega και μεταξύ άλλων χαρακτήρισε τον Πέτρο Φιλιππίδη «σπουδαίο ηθοποιό και σκηνοθέτη». «Ο κάθε άνθρωπος έχει το δικό του σχέδιο ζωής. Για κάποιο λόγο συνέβησαν όλα αυτά», είπε διαχωρίζοντας την ιδιότητα του καλλιτέχνη και του ανθρώπου.

Διαβάστε ακόμη: Μέμος Μπεγνής σε Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Αν εμένα μου αρέσουν τα παιδάκια, είναι πάθος και είναι εντάξει;»

Οι δηλώσεις της ηθοποιού προκάλεσαν σάλο και είχαν ως αποτέλεσμα να δεχθεί δριμύτατη κριτική από πολλούς συναδέλφους της. Η Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε στο περιοδικό ΟΚ! και το Νίκο Γεωργιάδη για το περιστατικό και ξεκαθάρισε τη θέση της.

«Δεν μπορώ να σου απαντήσω για τις τοποθετήσεις της Ελισάβετ γιατί είναι η δική της θέση και μόνο εκείνη μπορεί να δώσει επιπλέον απαντήσεις πάνω σε αυτό. Όσον αφορά την δική μου θέση πάνω στο θέμα, θεωρώ ότι είναι πολύ ξεκάθαρη και νομίζω ότι έχει αποδειχτεί από τον τρόπο που διαχειρίστηκα το θέμα αυτό στην εκπομπή όλους αυτούς τους μήνες αλλά και εκείνη τη μέρα» είπε η παρουσιάστρια.

Το περίμενε να συμβεί κάτι τέτοιο; Η Σίσσυ Χρηστίδου απαντά: «Προφανώς δεν το περίμενα, θεωρώ ότι ήταν σαφές. Κανείς μας δεν το περίμενε γιατί δεν είχε τοποθετηθεί μέχρι σήμερα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA