Μενού
  • Α-
  • Α+

Ποδαρικό στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου «Χαμογέλα και Πάλι», έκανε το πρωί του Σαββάτου η ηθοποιός, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, η οποία έχει ενσωματωθεί και αυτή στην οικογένεια του Mega, πρωταγωνιστώντας στην σειρά «Συμπέθεροι από τα Τίρανα». Με το που μπήκε στο πλατό, έσπευσε να φιλήσει το πάνελ της εκπομπής και μετά αναρωτήθηκε «κάνει να φιληθούμε; Εγώ δεν έχω κάνει και το εμβόλιο και υποστηρίζω τους μη...». Η δήλωσή της δεν απασχόλησε το πάνελ και σιγά σιγά η κουβέντα πήγε στο φλέγον ζήτημα του θεάτρου εν έτει 2021: Το κίνημα #MeΤοο και η φυλάκιση των Δημήτρη Λιγνάδη και Πέτρου Φιλιππίδη. Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου εστίασε πολύ στο δεύτερο πρόσωπο, το οποίο θεωρεί σπουδαίο ηθοποιό. 

Διαβάστε ακόμη: Όμηρος Ευστρατιάδης: «Μαζεύει» τις δηλώσεις του μετά τον σάλο και εξηγεί πως «ο βιασμός είναι φρικτό πράγμα»

«Μιλάμε για έναν σπουδαίο σκηνοθέτη και ηθοποιό. Δεν μπορώ να πω τίποτα. Ο κάθε άνθρωπος έχει το δικό του σχέδιο ζωής. Για κάποιο λόγο συνέβησαν όλα αυτά» διαχωρίζοντας την ιδιότητα του καλλιτέχνη και του ανθρώπου.

«Όλοι ερχόμαστε προ των ευθυνών μας. Και ο ίδιος ήρθε αντιμέτωπος με τις δικές του» δήλωσε επίσης η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, ενώ εξέφρασε την αντίθεσή της σε σχέση με την άτυπη απόφαση να αποσυρθούν από την τηλεόραση τηλεοπτικές δουλειές του Πέτρου Φιλιππίδη, αντιπαραθέτοντας την περίπτωση του Κέβιν Σπέισι και του σκανδάλου που είχε ξεσπάσει στο Χόλιγουντ. «Οι ηθοποιοί είναι και αυτοί άνθρωποι με αδυναμίες. Πάντα ήταν έτσι. Η δικαιοσύνη είναι εδώ και αν πρέπει να τιμωρηθεί θα τιμωρηθεί. Πόσο αθώοι είμαστε όλοι μας;» σημείωσε η ίδια ενώ όπως αποκάλυψε έχει μιλήσει τηλεφωνικά με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Αν μου είχε συμβεί κάτι αντίστοιχο εγώ δεν θα μπορούσα να μην αντιδράσω» παραδέχτηκε η ίδια ενώ υποστήριξε πως οι άνθρωποι «δεν είμαστε μόνο ένα πράγμα. Όλοι έχουμε πράγματα για τα οποία ντρεπόμαστε».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου υπογράμμισε πως όπου υπάρχει εξουσία υπάρχουν και παρατράγουδα. Όταν έχεις θέατρο, θίασο, είσαι πρωταγωνιστής, όταν έχεις οτιδήποτε παρακαλάνε οι άνθρωποι να μπουν, είναι πολύ εύκολο να συμπεριφερθείς αλαζονικά. Χωρίς αυτό να δικαιολογεί τίποτα. Μετά θα πρέπει να βρεθείς αντιμέτωπος με τις πράξεις σου. Αυτό δεν αλλάζει. Αλλά είναι τρομακτικό το πώς μπορείς να γλιστρήσεις, ακόμα κι όταν από άγνωστος γίνεσαι γνωστός.

 
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA