Μενού
  • Α-
  • Α+

Απειλές υποστηρίζει ότι δέχτηκε μετά το βίντεο για τους ομοφυλόφιλους η Σοφία Μουτίδου. Η ηθοποιός σε ένα βίντεο «απάντηση» στις κατηγορίες ότι είναι ομοφοβική, υποστηρίζει πως είναι «ψεύτες» και «υποκριτές», ποινικοποιούν την σεξουαλική επαφή, «έχουν εμποτιστεί με τη σαπίλα της κανονικότητας» και ισχυρίζεται πως την έστειλαν μήνυμα ότι θα χειροδικήσουν σε βάρος της. 

Διαβάστε ακόμη: Σοφία Μουτίδου: Σάλος στα social media με το βίντεό της για τους ομοφυλόφιλους

«Εάν εσείς έχετε πρόβλημα με το να πει κάποιος σε κάποιον άλλο "εσύ κάνεις πολύ σεξ και σου αρέσει το σεξ αντί για τη σχέση", εσείς ποινικοποιείται το σεξ όχι εγώ. Εσείς πως το φέρατε από εδώ, πως το φέρατε από εκεί ότι αυτό είναι κακό, αυτό να ψάξετε όχι το αν είμαι εγώ ομοφοβική. Εγώ αν είμαι ομοφοβική, αν με πεις, ξέρω αν είμαι. Χιουμοριστικά ή στατιστικά που είναι το πρόβλημα με το σεξ; Γιατί να είναι κακό το σεξ και η εναλλαγή συντρόφων φίλοι μου ομοφυλόφιλοι άνδρες που θιχτήκατε; Αν εσείς δεν βλέπετε ότι υπάρχει δίπλα σας κόσμος που ενδιαφέρεται, αυτό είναι δικό σας πρόβλημα μην το λούζετε σε άλλους», είπε η Σοφία Μουτίδου.

«Θιχτήκανε οι ομοφυλόφιλοι άνδρες επειδή είπα ότι γουστάρουν straight; Πόσο ψέμα, πόση υποκρισία να μη δέχονται οι ομοφυλόφιλοι, αυτοί οι 100 που έστειλαν μήνυμα, να μην γλυκοκοίταξαν έναν straight. Εγώ προσωπικά ήμουν 8 χρόνια με έναν ομοφυλόφιλο και το ήξερα ότι είναι ομοφυλόφιλος. Oh my god συμβαίνουν και αυτά. Είπα ένα φοβερό ψέμα ότι οι gay γουστάρουν μόνο straight. Φυσικά και είπα μόνο straight για να είναι αστείο! Φυσικά και αυτό τραβήχτηκε μετά και είπαν αυτή είναι ομοφοβική. Φυσικά και εσείς έχετε εμποτιστεί από τη σαπίλα της κανονικότητας, δεν σας εμπότισα εγώ. Μήπως είστε περισσότερο θρήσκοι απ΄ ότι θα έπρεπε;», ανέφερε και στη συνέχεια μίλησε για τις απειλές που δέχτηκε. 

«Ήρθαν απειλές πολλές: "από εδώ και πέρα αν δεις εγγεγραμμένο ομοφυλόφιλο τηλεφώνησέ μας, θα φροντίσουμε τα θέατρα σου να είναι άδεια, έχεις φάει ξύλο να δεις πως είναι;" Με απειλείτε και τι θα κάνω; Θα φοβηθώ; Πάτε καλά; Έχει σημασία μάγκες που κάνετε μια ανθρωποφαγία. Όταν το θύμα της ανθρωποφαγίας, ξέρετε ότι δεν μπορεί και δεν θέλει να σας κάνει κακό, αφορά μόνο εσάς. Είμαι 49 ετών γυναίκα δεν είμαι ανήλικη. Ξέρω καλά τι έχω προσφέρει, τι έχω χτίσει και τι δεν έχω χτίσει». σημείωσε χαρακτηριστικά. 

Το βίντεο που προκάλεσε αντιδράσεις

«Αυτό που επιθυμεί ένας ομοφυλόφιλος άντρας πάρα πολύ στο κρεβάτι του είναι έναν straight άντρα, όχι κάποιον που δείχνει straight, αλλά κάποιον που είναι straight. Δηλαδή θέλει να πάει μαζί του για πρώτη φορά και θα αλλαξοπιστήσει γι’ αυτόν», ανέφερε στο βίντεο η Σοφία Μουτίδου. Και συνέχισε: «Ο πατέρας του κολλητού του θα ήθελε πάρα πολύ να πάει με αυτόν, ο αδερφός του κουμπάρου του να είναι αυτός που θα λυγίσει στον ομοφοβικό έρωτα. Μην ψάχνεστε μεταξύ σας οι gay. Δεν θέλετε ο ένας τον άλλον. Σας το λέω εγώ», είπε η Σοφία Μουτίδου στο βίντεο που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στα social media

Το συγκεκριμένο βίντεο προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στα social media, με πολλούς χρήστες να το χαρακτηρίζουν «ομοφοβικό» και να κάνουν αμέσως unfollow τη γνωστή ηθοποιό.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA