Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Σωτήρης Κοντιζάς ήταν ανάμεσα στους προσκεκλημένους για την πρεμιέρα της νέας ταινίας του Τζέιμς Μποντ, No Time To Die, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (29/9) στο θέατρο Παλλάς. Δεν πήγε, όμως, μόνος του. Μαζί του βρέθηκε και ο αδερφός του, Κοσμάς.

Διαβάστε ακόμη: MasterChef: Το ποσό «μαμούθ» που προσέφερε ο Ατζούν Ιλιτζαλί στους 3 κριτές για να το... εγκαταλείψουν - Γιατί αρνήθηκαν

Ο φωτογραφικός φακός «έπιασε» τα δύο αδέρφια σε μια σπάνια, κοινή, δημόσια εμφάνιση, έξω από το θέατρο, με τον Σωτήρη και τον Κοσμά να ποζάρουν με χαμόγελο. Ο κριτής του MasterChef, έχει αναφερθεί σε παλιότερη συνέντευξή του στον Κοσμά λέγοντας: «Έχω ακόμη έναν μικρότερο αδερφό που δεν έχει καμία σχέση με τη μαγειρική. Ασχολείται με τους υπολογιστές. Παρόλα αυτά φτιάχνει ένα φανταστικό σουφλέ σοκολάτας».

Ο Κοσμάς Κοντιζάς σύμφωνα με το προφίλ του στο Linkedin, εργάζεται ως Technical Project Manager στην πλατφόρμα “Secure D”, ενώ σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Πειραιά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA