Μενού
  • Α-
  • Α+

Ποσό μαμούθ προσέφερε ο Ατζούν Ιλιτζαλί στον Πάνο Ιωαννίδη, τον Σωτήρη Κοντιζά και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο για να... εγκαταλείψουν το MasterChef. O Τούρκος παραγωγός προσέγγισε τους τρεις κριτές προκειμένου να συμμετέχουν σε μαγειρική εκπομπή. 

Μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα», ο Πάνος Ιωαννίδης αναφέρθηκε στην άρνηση των κριτών στον Ατζούν και παραδέχτηκε πως η πρότασή του ήταν κοντά στο ένα εκατομμύριο ευρώ. «Είχαμε μια πάρα πολύ δελεαστική πρόταση από άλλο κανάλι, από μια αντίστοιχη εκπομπή», είπε ο Πάνος Ιωαννίδης. Για το ποσό του 1 εκατ. ευρώ που γράφτηκε ότι έδινε ο Ιλιτζαλί στους κριτές, ο Πάνος Ιωαννίδης είπε πως «το ποσό είναι εκεί κοντά, ήταν δελεαστικό αλλά πέραν των χρημάτων υπάρχουν και άλλα πράγματα που πρέπει να βάλουμε ως αντίβαρα. 

«Ο ανταγωνισμός είναι καλός! Σε αυτή την περίπτωση έχουμε απέναντί μας εξαιρετικούς μάγειρες. Το MasterChef είναι MasterChef, όπως καταλαβαίνετε. Αν θέλω να γοητεύσω μια γυναίκα δεν της μαγειρεύω. Έχω τόσους πολλούς συναδέλφους, εξαιρετικούς σεφ, και πηγαίνουμε έξω για κάποιο φαγητό», ανέφερε ο κριτής. «Ο Σωτήρης Κοντιζάς μια χαρά, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μια χαρά και για μένα… κάτι θα ‘χει ο Θεός. Πάντα η οικογένεια είναι στα άμεσα σχέδια, το θέμα είναι να υπάρχει ο κατάλληλος άνθρωπος», είπε. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA