Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Adele φωτογραφήθηκε πιο εντυπωσιακή από ποτέ και αποκάλυψε πως έχασε πάνω από 40 κιλά. Είναι η πρώτη celebrity που έγινε εξώφυλλο στην αμερικανική και βρετανική Vogue τον ίδιο μήνα. 

Έξι χρόνια μετά το άλμπουμ «25» το οποίο σάρωσε τα μουσικά βραβεία η Adele επιστρέφει πιο ανανεωμένη από ποτέ κάνοντας δυναμικό comeback στη δισκογραφία. Η ίδια βρίσκεται στην καλύτερη φάση της ζωής της τόσο στα προσωπικά της όσο και στα επαγγελματικά της. Αδυνατισμένη και πανέμορφη μετά το διαζύγιό της έχει βρει την ηρεμία και την ευτυχία στο πλευρό του αγαπημένου της, Rich Paul και ήδη ετοιμάζει το μουσικό της «χτύπημα».

Στο εξώφυλλο της βρετανικής Vogue η Adele φοράει ένα Couture κίτρινο φόρεμα της Vivienne Westwood με εντυπωσιακά μαλλιά και υπέροχο μακιγιάζ.

https://www.instagram.com/p/CUu71HDthaF/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στο εξώφυλλο της αμερικάνικης Vogue φοράει ένα Couture πράσινο φόρεμα Valentino με κομψό σινιόν και ποζάρει στην Ακαδημία Κινηματογράφου.

https://www.instagram.com/p/CUu8MoRtmC5/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Ο γιος μου είχε πολλές ερωτήσεις. Πραγματικά καλές ερωτήσεις, αθώες ερωτήσεις, στις οποίες απλώς δεν έχω απάντηση. Όπως στο γιατί δεν μπορείτε να είστε ακόμα μαζί», είπε η Adele στη Vogue. Με το νέο της album, η Adele θέλησε να δώσει τις απαντήσεις που πρέπει στον γιο της τονίζοντας: «Ένιωσα πως με το άλμπουμ αυτό ήθελα να του εξηγήσω, όταν είναι 20 ή 30 ποια είμαι και γιατί επέλεξα εθελοντικά να διαλύσω ολόκληρη τη ζωή του αναζητώντας τη δική μου ευτυχία. Όλο αυτό τον έκανε δυστυχισμένο μερικές φορές και αυτό είναι μια πραγματική πληγή για μένα που δεν ξέρω αν θα μπορέσω ποτέ να θεραπεύσω».

https://www.instagram.com/p/CUvA5ICsDFa/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Συνειδητοποίησα ότι όταν γυμναζόμουν, δεν είχα στρες. Δεν ήταν το θέμα η απώλεια βάρους. Σκέφτηκα ότι αν μπορώ να κάνω το σώμα μου δυνατό και μπορώ να το νιώσω και να το δω αυτό, τότε ίσως μια μέρα να μπορέσω να κάνω και τα συναισθήματά μου και το μυαλό μου το ίδιο δυνατά. Το έκανα για μένα και για κανέναν άλλο», δήλωσε η 33χρονη στην αμερικανική Vogue.

https://www.instagram.com/p/CUvY_pwhJPm/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CUvLHC6FfJ8/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Οι άνθρωποι είναι σοκαρισμένοι επειδή δεν μοιράστηκα το ταξίδι μου. Έχουν συνηθίσει να καταγράφουν τα πάντα στο Instagram και τους φαίνεται περίεργο. Οι άνθρωποι μιλούν για το σώμα μου εδώ και 12 χρόνια. Μιλούσαν γ’ αυτό πριν χάσω βάρος. Αλλά ναι, ό, τι κι αν είναι, δεν με νοιάζει. Δεν χρειάζεται να είσαι υπέρβαρος για να είσαι body positive, μπορείς να έχεις οποιοδήποτε σχήμα ή μέγεθος», είπε.

https://www.instagram.com/p/CUvEZs2MZcE/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CUu_IFDs5dR/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA