Μενού
  • Α-
  • Α+

Ξέσπασε για ακόμη μία φορά η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη, η οποία έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στο MasterChef, για το ροζ βίντεο. Η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη αυτή τη φορά μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram τα έβαλε με όσους της στέλνουν προσβλητικά μηνύματα. Στην ανάρτησή της η φιναλίστ του MasterChef 3 αναφέρει τα εξής: «Ακούς; Σε εσένα το λέω… σε εσένα που μου στέλνεις μηνύματα και είσαι αισχρός… σε εσένα που βιάζεις την ψυχή ενός ανθρώπου χωρίς να σκέφτεσαι τι επιπτώσεις θα έχει σε εκείνον. Σε εσένα που δε σέβεσαι τίποτα. Που απλά πληκτρολογείς προσβλητικά μηνύματα…

Υποτιμητικά και σκληρά… σε εσένα μιλάω… και σου λέω να γίνεις άνθρωπος… Καλός άνθρωπος γιατί η κοινωνία που ζούμε τους έχει ανάγκη. Το πρόβλημα δεν είναι ένα βίντεο… Το πρόβλημα το δημιουργούμε εμείς οι άνθρωποι. Που δεν σκεφτόμαστε πριν πούμε ή γράψουμε κάτι. Σταματήστε να πληγώνετε τους ανθρώπους… Αγαπήστε τον εαυτό σας… Μη ζείτε με τη λύπη του άλλου. Δώστε στον άνθρωπο δίπλα σας ένα χέρι να σηκωθεί και όχι μια σπρωξιά να πάει στο διάολο. Δε ξέρετε πόσο κακό μπορεί να προκαλέσετε σε μια ψυχή. Και ακούστε με. Δεν αξίζει. Δεν σε κάνει μάγκα. Και σίγουρα δε σε κάνει άντρα. Υπάρχουν και οι άλλοι που απλά σου δίνουν μια αγκαλιά. Γι' αυτούς αξίζει να χαμογελάμε».

Μιλώντας το Σάββατο στην εκπομπή «Open Weekend» για τη διαρροή του ροζ βίντεο, η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη ομολόγησε πως την κατέστρεψε ψυχολογικά. «Το κομμάτι με το ροζ βίντεο, που διέρρευσε, το βιώνω και θα συνεχίσω να το βιώνω πολύ άσχημα ψυχολογικά. Είναι κάτι πολύ βαρύ και αυτό που θέλω είναι να γίνουν αυτά που πρέπει να γίνουν για να φτιάξω το ψυχολογικό κομμάτι μου. Δεν θα ευχόμουν ούτε στον εχθρό μου να του συμβεί κάτι τέτοιο. Μόνο που το συζητάω, με πάει πίσω. Έχουν ήδη ξεκινήσει όλες οι νομικές διαδικασίες. Σε καταστρέφει ψυχολογικά κάτι τέτοιο».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA