Μενού
  • Α-
  • Α+

Συγκλόνισε με την εξομολόγησή της η Χρύσα Κατσαρίνη που αποκάλυψε ότι πρώην σύντροφός της αποπειράθηκε να την πνίξει. «Οι κακοποιητές είναι οι πιο δοτικοί άνθρωποι» στην αρχή της σχέσης και «όταν δεν ικανοποιούνται σε μειώνουν και αν δεν καταφέρουν να απειλήσουν παρακαλούν», ανέφερε η stand up comedian και μιλώντας για τον πατέρα της είπε πως ήταν αλκοολικός και τη χτυπούσε. 

«Όταν έγινε αυτό με τη Γαρυφαλλιά στη Φολέγανδρο, προσπάθησα να προειδοποιήσω τα κορίτσια που ίσως να βρίσκονται σε μία κακοποιητική σχέση και να μην το γνωρίζουν ή να τους είναι δύσκολο να το αποδεχτούν. Πήγε να με πνίξει, φυσικά τον χώρισα μετά από αυτό, ήταν και το τελευταίο που έκανε», είπε η Χρύσα Κατσαρίνη στον ΑΝΤ1. «Οι κακοποιητές έχουν το εξής χαρακτηριστικό, δεν έρχονται στην αρχή της σχέσης και σου λένε ότι στο τέλος παίζει να σε στραγγαλίσω. Δεν είναι αυτό. Ξεκινάνε λατρεύοντας. Είναι οι πιο δοτικοί άνθρωποι που μπορείς να γνωρίσεις, σου λένε ότι σε αγαπάνε πολύ νωρίς και μετά όταν δεν ικανοποιούνται, ξεκινάνε να μειώνουν, μετά απειλούν, αν δουν ότι δεν καταφέρουν να απειλήσουν, παρακαλούν, αν δουν ότι δεν πιάνει ούτε αυτό σε λατρεύουν», συμπλήρωσε. 

«Είναι πολύ δύσκολο να αντιληφθείς γιατί μία γυναίκα μένει με έναν άνθρωπο που είναι κακοποιητικός. Εμένα δε με μείωνε από την αρχή. Η λεκτική κακοποίηση ξεκίνησε σχετικά νωρίς, αλλά δεν πάει το μυαλό σου ότι θα πάει μακριά. Χώρισα στο τέλος. Μέχρι τότε το ανεχόμουν. Όταν τελείωσε η σχέση, ο άνθρωπος αυτός μου είπε ότι έπαθε καρκίνο και έκλαιγα, νιώθοντας τύψεις, γιατί πίστευα ότι εγώ του τον δημιούργησα. Του είπα να ψάξουμε γιατρό και τελικά μου είπε ότι έχει αιμορροΐδες», είπε. Μάλιστα αποκάλυψε πως έχει δεχτεί βία και από τον πατέρα της: «Και ο πατέρας μου ήταν αλκοολικός, βίαιος και χτυπούσε εμένα και τη μητέρα μου. Η μαμά μου έφυγε από τον πατέρα μου. Είναι θηρίο». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA