Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο διάσημος σεφ Γκόρντον Ράμσεϊ βρέθηκε στα Μετέωρα για το δεύτερο επεισόδιο της μαγειρικής σειράς Gordon, Gino and Fred’s Road Trip. Μετά την Αθήνα, ο Γκόρντον Ράμσεϊ μαζί με την παρέα του ταξίδεψαν στα Μετέωρα και βρέθηκαν στην Ιερά Μονή Ρουσάνου. Οι μοναχές του υποδέχτηκαν θερμά και τους μίλησαν για την περιοχή κατά τη διάρκεια ενός γεύματος.

Διαβάστε ακόμη: Γκόρντον Ράμσεϊ στην Αθήνα: Πήγε σε σουβλατζίδικο και έφτιαξε τυλιχτά

Κατά την άφιξή τους στη μονή Ρουσάνου, ο Ράμσεϊ λέει στον Ιταλό σεφ Τζίνο Ντακάμπο να συμπεριφερθεί κόσμια προς τις μοναχές και να κουμπώσει το πουκάμισό του. Αναστατωμένος ο Ντακάμπο συμφωνεί, πριν κάνει ένα αστείο (με λογοπαίγνιο) στο οποίο ο Ράμσεϊ και ο Φρεντ Σιριέ αντιδρούν κουνώντας το κεφάλι τους.

«Είναι πανέμορφα», λέει για τα Μετέωρα ο Ράμσεϊ ο οποίος, επίσης, γοητεύτηκε από το μέλι της περιοχής και ζήτησε να επισκεφτεί τα μελίσσια του μοναστηριού. Oι μοναχές άφοβα τους δείχνουν τις κυψέλες αλλά ο φοβισμένος Ντακάμπο φαίνεται να είναι στόχος των μελισσών.

Στη συνέχεια ψάχνουν για τρούφες και εντυπωσιάζονται.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA