Μενού
  • Α-
  • Α+

Μετά τη Σαντορίνη, επόμενος σταθμός του οδοιπορικού του Γκόρντον Ράμσεϊ στην Ελλάδα ήταν η Αθήνα. Ο διάσημος Βρετανός σεφ βρέθηκε στην πλατεία Αγίας Ειρήνης και πιο συγκεκριμένα στο Hoocut, όπου πήρε μία γεύση, από το πώς φτιάχνεται ένα νόστιμο τυλιχτό. Παρέα με τον διάσημο Ιταλό σεφ Τζίνο ντ′ Ακάμπο και τον Γάλλο μετρ εστιατορίων, Φρεντ Σιριέ, μίλησαν με τους ιδιοκτήτες και φυσικά πήραν θέση πίσω από τον πάγκο του μαγαζιού.

Διαβάστε ακόμη: Γκόρντον Ράμσεϊ στην Ελλάδα: Γιαγιά τον έκανε να κοκκινίσει, βρήκε το φαγητό του αλμυρό

Μάλιστα, υπήρχε και μία ξεκαρδιστική στιγμή όταν ο Έλληνας συνάδελφος τους, άκουσε τον Ντ′ Ακάμπο να αποκαλεί το σουβλάκι... κεμπάπ. Έγινε έξαλλος και τον έβαλε στη θέση του, λέγοντάς του: «Όχι, όχι, δεν είναι κεμπάπ. Στην Ελλάδα το λέμε σουβλάκι».

Δείτε το απόσπασμα που έδωσε στη δημοσιότητα το iTV από τα σουβλάκια του Γκόρντον Ράμσεϊ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA