Μενού
  • Α-
  • Α+

Μετά από έναν περίεργο περσινό χειμώνα, η νυχτερινή Αθήνα επιστρέφει στην κανονικότητά της. Η προηγούμενη σεζόν βρήκε τους καλλιτέχνες μακριά από τις αθηναϊκές πίστες και τα μπουζούκια, αλλά και τον κόσμο, που τόσο πολύ ήθελε να διασκεδάσει, στο σπίτι του εξαιτίας της καραντίνας.

Διαβάστε ακόμη: Μπουζούκια: Δυνατό comeback στην νυχτερινή Αθήνα για μεγάλα ονόματα - Τα σχήματα

Τώρα, όμως, τα πράγματα είναι διαφορετικά. Τα νυχτερινά κέντρα ανοίγουν το ένα μετά το άλλο τις πόρτες τους για πλήρως εμβολιασμένο κοινό κι όπως όλα δείχνουν η φετινή σεζόν θα μοιάζει με τις προ-covid εποχές.

Ήδη τα πρώτα μεγάλα σχήματα έχουν ξεκινήσει να «ζωντανεύουν» τις νύχτες της πρωτεύουσας, ενώ τις επόμενες ημέρες θα δούμε κι άλλα γνωστά ονόματα να πιάνουν ξανά μικρόφωνο και να ερμηνεύουν τις επιτυχίες τους. Πάμε να δούμε, όμως, αναλυτικά ποιός θα εμφανίζεται και πού τον φετινό χειμώνα.

Καίτη Γαρμπή - Χρήστος Μενιδιάτης - Alcatrash | Αυτοκίνηση Club

https://www.instagram.com/p/CM8FMNpAPnI/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σε ένα από τα ιστορικότερα clubs της Αθήνας θα βρεθεί τον φετινό χειμώνα η Καίτη Γαρμπή. Η Αυτοκίνηση στο Μαρούσι θα ανοίξει ξανά τις πόρτες και θα υποδεχθεί την αγαπημένη τραγουδίστρια, αλλά και τον Χρήστο Μενιδιάτη και τους Alcatrash. Η πρεμιέρα αναμένεται στα μέσα του Νοέμβρη

Αντώνης Ρέμος | Ιερά Οδός 

https://www.instagram.com/p/CBREVmijQYt/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Από τον περσινό χειμώνα περιμέναμε να δούμε τον Αντώνη Ρέμο στην Ιερά Οδό, αλλά ο κορονοϊός ανέτρεψε τα όποια σχέδια. Φέτος, όμως, ήρθε η ώρα αυτή η συνεργασία να γίνει πραγματικότητα. Μετά από μεγάλη απουσία του Ρέμου από τις αθηναϊκές πίστες, η χειμερινή σεζόν θα τον βρει στο Γκάζι.

Λευτέρης Πανταζής - Θέμης Αδαμαντίδης | Empati North

https://www.instagram.com/p/CU0SM3NM8BF/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στα βόρεια προάστια και στο κέντρο διασκέδασης Εμπατή θα είναι για ακόμη μια χρονιά ο Λευτέρης Πανταζής, ο οποίος κλείνει φέτος 40 χρόνια στη δισκογραφία. Και το γιορτάζει με μια τρομερή συνεργασία με τον Θέμη Αδαμαντίδη, σε ένα λαϊκό πρόγραμμα για αληθινούς fans του είδους. 

Γιώργος Τσαλίκης | Lido

https://www.instagram.com/p/B5-k6d3pCc_/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στον χώρο του Lido στο Κολωνάκι θα δούμε φέτος τον Γιώργο Τσαλίκη να ανεβάζει την ένταση της διασκέδασης, ερμηνεύοντας παλιά και νέα του κομμάτια. 

Τριαντάφυλλος - Κωνσταντίνος Παντελίδης | Estate

https://www.instagram.com/p/CVN5nzyolnw/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

To όνομα του Τριαντάφυλλου ήταν από αυτά που ακούστηκαν περισσότερο λόγω του Survivor. Όλοι περίμεναν να δουν σε ποιο σχήμα τελικά θα κλείσει ο «Ντάφυ» και τελικά φέτος θα τον δούμε στον χώρο του Estate, μαζί με τον Κωνσταντίνο Παντελίδη, αδερφό του αδικοχαμένου Παντελή. Ένα σχήμα που σίγουρα θα συζητηθεί έντονα. Η πρεμιέρα αναμένεται στα μέσα του Νοεμβρίου.

Γιώργος Μαζωνάκης - Γιώργος Λιβάνης | Κέντρο Αθηνών 

https://www.instagram.com/p/CUu_RJGodw3/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ένα σχήμα με δύο Γιώργηδες θα δούμε φέτος στο Κέντρο Αθηνών. Σαφώς ξεχωρίζει το Παιδί της Νύχτας, ο αγαπημένος Γιώργος Μαζωνάκης, ο οποίος θα έχει μαζί του τον Γιώργο Λιβάνη, έναν από τους πλέον ταλαντούχους τραγουδιστές της νέας γενιάς.

Γιώργος Σαμπάνης - Josephine | Έναστρον 

https://www.instagram.com/p/CVSUZL0oB99/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Φωτιά» στα Παρασκευοσάββατα του φετινού χειμώνα θα βάλουν από τα μέσα Νοεμβρίου ο Γιώργος Σαμπάνης και η Josephine στον χώρο του Έναστρον. 

Νίκος Βέρτης | ΥΤΟΝ

https://www.instagram.com/p/CT4qwS_sofq/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Προφανώς και ο Νίκος Βέρτης δεν αλλάζει το αγαπημένο του στέκι. Στο YTON, λοιπόν, θα τον βρει ένας ακόμη χειμώνας, με το κοινό να ξεφαντώνει με τις παλιές και νέες επιτυχίες του.

Melisses | Box 

https://www.instagram.com/p/B9W58uuqG11/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Για ακόμη μια φορά οι Melisses θα βρίσκονται στον χώρο του Box Athens, δίνοντας συνέχεια σε μια ήδη επιτυχημένη συνταγή διασκέδασης. 

Σταμάτης Γονίδης - Νίκος Μακρόπουλος - Ελευθερία Ελευθερίου | Βοτανικός

https://www.instagram.com/p/CVDGMm8MEmm/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ένα δυνατό λαϊκό πρόγραμμα θα έχει φέτος ο Βοτανικός, υποδεχόμενος τους Σταμάτη Γονίδη και Νίκο Μακρόπουλο. Μαζί τους θα βρίσκεται και η Ελευθερία Ελευθερίου.

Αντύπας - Ζαφείρης Μελάς | Cabana Live Stage

https://www.instagram.com/tv/CVDLGA_jjEF/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Two Men Show. Έτσι ονομάζεται το σχήμα του Cabana Live Stage στα Πατήσια, όπου κάθε Παρασκευή και Σάββατο φέτος το χειμώνα θα βλέπουμε τον Αντύπα και τον Ζαφείρη Μελά. 

Λένα Ζευγαρά | Tokyo Theater Athens 

https://www.instagram.com/p/CVFwcdGpfiX/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Λένα Ζευγαρά επέστρεψε στον... τόπο του εγκλήματος. Η αγαπημένη τραγουδίστρια έκανε πρεμιέρα στις 15 Οκτωβρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο ξεσηκώνει τη νυχτερινή Αθήνα, μέσα από τον χώρο του Tokyo Theater. 

Γιώργος Γιαννιάς - Γιώργος Παπαδόπουλος | Omega Stage

https://www.instagram.com/p/CU5jhgNMUmQ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σε ένα νέο χώρο διασκέδασης που θα στεγάζει φέτος στην Πειραιώς 171 και θα ονομάζεται Ω Stage θα δούμε τον Γιώργο Γιαννιά και τον Γιώργο Παπαδόπουλο. Πρεμιέρα στις 22/10 και κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Κωνσταντίνος Αργυρός - Ελένη Φουρέιρα | Teatro Athens

https://www.instagram.com/p/CS1WeKJMsmj/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο κριτής του φετινού The Voice, Κωνσταντίνος Αργυρός, αλλά και η τραγουδίστρια των 1.2 εκατ. followers στο Instagram, Ελένη Φουρέιρα, θα κάνουν πρεμιέρα από τα μέσα Νοεμβρίου στο Teatro. Μαζί τους θα βρίσκεται ο γιος του Γιάννη Πλούταρχου, Γιώργος Κακοσαίος.

Νίκος Οικονομόπουλος - Πέτρος Ιακωβίδης - Ήβη Αδάμου | Fantasia

https://www.instagram.com/p/CVQCc0ToiXp/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το Σάββατο 15/10 έκανε πρεμιέρα στο Fantasia Live ένα από τα πιο δυνατά σχήματα της σεζόν. Ο Νίκος Οικονομόπουλος, μαζί με τον Πέτρο Ιακωβίδη, αλλά και την Ήβη Αδάμου θα ξεσηκώνουν το κοινό κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Άντζελα Δημητρίου - Χρήστος Χολίδης | Frangelico 

https://www.instagram.com/p/CTKIiYEKSvM/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η λαίδη του ελληνικού τραγουδιού τον φετινό χειμώνα θα ερμηνεύει τις τεράστιες επιτυχίες της στο Frangelico στον Άλιμο, ενώ δίπλα της θα βρίσκεται και ο Χρήστος Χολίδης απογειώνοντας το κέφι. Η πρεμιέρα θα γίνει το προσεχές διάστημα.

Πάνος Κιάμος - Αναστάσιος Ράμμος - Έλενα Τσαγκρινού | Posidonio Music Hall

https://www.instagram.com/p/CVPzj6fsMtJ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο όλοι δρόμοι οδηγούν στην παραλιακή και το Posidonio, όπου φέτος το σχήμα είναι αρκετά δυνατό. Ο Πάνος Κιάμος δίνει το ρυθμό, μαζί με τον Αναστάσιο Ράμμο, αλλά και την Έλενα Τσαγκρινού. Το σχήμα συμπληρώνουν οι Τάνια Καρρά, Στέφανος Πιτσίνιαγκας και Μαριάννα Κάρα

Θοδωρής Φέρρης - Κατερίνα Λιόλιου | Romeo

https://www.instagram.com/p/CUxF76xsFZK/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

O Θοδωρής Φέρρης, ο οποίος σημειώνει ανοδική πορεία τα τελευταία χρόνια, θα βρίσκεται ξανά στον χώρο του Romeo, μαζί με την Κατερίνα Λιόλιου, κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ.

Διονύσης Σχοινάς | Room Κολωνάκι 

https://www.instagram.com/p/CVN6vq9sarF/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σε ένα νέο χώρο στο Κολωνάκι θα εμφανίζεται τον φετινό χειμώνα ο Διονύσης Σχοινάς. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης θα βρίσκεται κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στο Room, με το live της Κυριακής να ξεκινάει από τις 19.00. Πρεμιέρα στις 22/10. 

Δήμος Αναστασιάδης - Μαντώ | Οδός Λυσίου – Stairs

Ο Δήμος Αναστασιάδης δίνει το σύνθημα για τα πιο παρεΐστικα και κεφάτα βράδια στην Αθήνα, με τις εμφανίσεις του στο «Οδός Λυσίου – Stairs», από το Σάββατο 23 Οκτωβρίου και κάθε Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα. Μαζί του η Μαντώ.

Πάολα - Στέλιος Ρόκκος | Φωταέριο 

https://www.instagram.com/p/Br-J_Cig89V/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το επιτυχημένο δίδυμο Πάολα-Ρόκκος βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη Θεσσαλονίκη, όπου κάνουν εμφανίσεις στην Πύλη Α. Μετά τις γιορτές, όμως, αναμένεται να κατηφορίσουν μαζί στην Αθήνα και θα τους δούμε στον χώρο του Φωταερίου στο Γκάζι. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA