SHOWBIZ
02/11/2021 14:33

Γρηγόρης Πετράκος: Ξέρω τι λέω για τον κορονοϊό - Συναντιόμουν με επιστήμονες κάθε εβδομάδα

Ο Γρηγόρης Πετράκος αποφάσισε να αποδείξει πως μπορεί να δημιουργήσει μέχρι και τη δική του... Journal of Medicine, αφού συναντιόταν συνέχεια με ομάδα επιστημόνων και όσα λέει για τον εμβολιασμό, τις μάσκες και τον κορονοϊό, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενά του, έχουν επιστημονική βάση

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Γρηγόρης Πετράκος: Ξέρω τι λέω για τον κορονοϊό - Συναντιόμουν με επιστήμονες κάθε εβδομάδα
Πηγή: APimages, NDP
Ανάγνωση:

Αποφασισμένος να βρίσκεται συνεχώς στα φώτα της δημοσιότητας είναι ο Γρηγόρης Πετράκος. Αυτή τη φορά, αποφάσισε να αποδείξει πως μπορεί να δημιουργήσει μέχρι και τη δική του... Journal of Medicine, αφού συναντιόταν συνέχεια με ομάδα επιστημόνων και όσα λέει για τον εμβολιασμό, τις μάσκες και τον κορονοϊό, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενά του, έχουν επιστημονική βάση. Οι τοποθετήσεις του έφεραν και την αντίδραση της Κατερίνας Καινούργιου η οποία τον ρώτησε αν σκέφτεται αυτά που ξεστομίζει.

Διαβάστε ακόμη: Γρηγόρης Πετράκος: «Τα βάζετε με την εθνική μας ταυτότητα» - Νέο ξέσπασμα για την ακύρωση της παρέλασης λόγω της Φώφης Γεννηματά

Αναφορικά με την αντίδρασή του για την ακύρωση των μαθητικών παρελάσεων για την 28η Οκτωβρίου λόγω του εθνικού πένθους για τη Φώφη Γεννηματά και το ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου, ο Γρηγόρης Πετράκος είπε: «κατάλαβα ότι ξέσπασες γιατί συνδέθηκες συναισθηματικά με το γεγονός. Έχουμε τρία γεγονότα που δεν θα έπρεπε να συνδέονται… Η μέρα της παρέλασης είναι πράξη μνήμης και τιμής και απόδοσης πένθους. Θεωρώ ασύνδετο να μη γίνει αυτή η πράξη τιμής επειδή συμπίπτει με τον θάνατο ενός πολιτικού προσώπου. Η παρέλαση είναι πράξη πένθους και απόδοσης τιμής. Όπως πρέπει να αποδώσουμε πράξη τιμής στη Φώφη Γεννηματά έτσι πρέπει να αποδώσουμε φόρο τιμής όπως κάνουμε κάθε χρόνο στους προγόνους μας. Τα τελευταία δυο χρόνια, παρατηρούμε μια τρομερή προσπάθεια απώλειας εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης των Ελλήνων, επί δυο χρόνια δεν έχουμε γιορτάσει καμία εθνική και θρησκευτική εορτή και φέτος που με τα μέτρα κτλ μας επιτρέπεται η παρέλαση, δυο μέρες πριν γίνεται αυτό και ακυρώνεται».

Σε άλλο σημείο αναρωτήθηκε: «Πώς η μαθητική παρέλαση προσβάλλει τη μνήμη της Φώφης Γεννηματά; Κάνοντας αυτό υποβιβάζεται η έννοια της μαθητικής παρέλασης σε μια εκδήλωση… Σύμβολα είναι όλες οι γυναίκες που χάθηκαν από τον καρκίνο του μαστού… Σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να στηλιτεύσω τον χαμό μιας γυναίκας που χάθηκε».

Στη συνέχεια, η Κατερίνα Καινούργιου έθιξε το θέμα των αντιδράσεων που προκλήθηκαν με την επιστροφή του σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης. «Ο τίτλος ότι διαχωρίζω τους ανθρώπους και τραγουδώ μόνο για εμβολιασμένους ήταν σαν να μου έριχνες μπουνιά… Όλα τα μαγαζιά πλέον είναι μόνο για εμβολιασμένους, οι εργαζόμενοι μπορούν να δουλέψουν σε αυτά με rapid tests… Αντιδρώ σε τίτλους γιατί διαμορφώνουν την κοινή γνώμη» ήταν η απάντηση που έδωσε ο Γρηγόρης Πετράκος και λίγο αργότερα ανέφερε: «Δεν ξέρεις ότι ο κόσμος κυβερνάται; Ποιος δεν ακολουθεί την επιστήμη; Όλη μέρα επιστημονικές μελέτες διαβάζω. Αμφισβητώ τους επίσημους εκφραστές αυτού του αφηγήματος… Η μάσκα είναι ένα παραμύθι που μας έχουν περάσει. Η μάσκα είναι άχρηστη».

Η Κατερίνα Καινούργιου όλη αυτή την ώρα προσπαθούσε να καταλάβει όλα αυτά που άκουγε να λέει ο Γρηγόρης Πετράκος και κάποια στιγμή τον ρώτησε: «Μόνος σου τα σκέφτεσαι όλα αυτά;» «Είμαι σίγουρος ότι έχουμε διαφορετική πληροφόρηση. Έξω υπάρχει διεθνής πληροφόρηση από σοβαρούς ανθρώπους», της απάντησε ο Γρηγόρης Πετράκος και συμπλήρωσε: «ο πατέρας μου είναι γιατρός, παιδίατρος, συνταξιούχος. Εγώ κάθε εβδομάδα τον χειμώνα συναντιόμουν με μία ομάδα επιστημόνων, παρακολουθούσα την ομάδα τους. Οι 3, 4 ήταν καθηγητές πανεπιστημίου. Όλα αυτά που γράφω, πριν τα γράψω ρωτούσα επιστήμονες. Δεν μπορώ να σκεφτώ από το μυαλό μου κάτι. Η μάσκα είναι χρήσιμη μόνο για τους υγειονομικούς στα χειρουργεία και αν βρεθείς με έναν άρρωστο σε κλειστό χώρο. Πώς ήρθε η μάσκα στον δυτικό κόσμο; Οι άλλες ιώσεις έχουν μεταφραστεί σε COVID, η γρίπη δεν υπάρχει. Εγώ μεταφέρω απόψεις επιστημόνων και μελέτες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΠΕΤΡΑΚΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ