Μενού
  • Α-
  • Α+

Αποφασισμένος να βρίσκεται συνεχώς στα φώτα της δημοσιότητας είναι ο Γρηγόρης Πετράκος. Μάλιστα, έχει φτάσει στο σημείο να μιλά όχι μόνο για τον εμβολιασμό κατά του κορονοϊού αλλά να παίρνει θέση σε κάθε θέμα της επικαιρότητας. Αυτή τη φορά ο γνωστός για τις απόψεις του για τον κορονοϊό και το εμβόλιο, Γρηγόρης Πετράκος, αναφέρθηκε στον θάνατο της Φώφης Γεννηματά και στην απόφαση της κυβέρνησης να μην γίνει μαθητική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη λόγω εθνικού πένθους

Ο Γρηγόρης Πετράκος, λοιπόν, τώρα θυμήθηκε ότι δεν μπορεί χωρίς παρελάσεις και τον ενοχλεί η απόφαση που πήρε η κυβέρνηση τη στιγμή που ο πρόωρος θάνατος της Φώφης Γεννηματά από τον καρκίνο συγκλονίζει. Έτσι, στράφηκε στο αγαπημένο του μέσο, το Facebook, για να γράψει: «Όχι, κύριοι. Το πένθος για τον θάνατο ενός πολιτικού προσώπου δεν είναι λόγος να μην γίνει η μαθητική παρέλαση της Εθνικής Επετείου. Αν θέλατε να τιμήσετε το πρόσωπο, να γινόταν η παρέλαση και προς τιμήν του! Είναι πλέον απροκάλυπτο. Θέλετε να σβήσετε την Εθνική μας ταυτότητα. Το έχουν δοκιμάσει και πιο ικανοί από εσάς. Δεν θα σας περάσει».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA