Μενού
  • Α-
  • Α+

Καλεσμένη στο «Πρωινό» του ANT1 ήταν το πρωί της Τρίτης (2/11) η Κατιάνα Μπαλανίκα, η οποία παραχώρησε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στη Φαίη Σκορδά και στον Γιώργο Λιάγκα. Η αγαπημένη ηθοποιός, η οποία και φέτος πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση του Γιώργου Καπουτζίδη, «Όποιος θέλει να χωρίσει, να σηκώσει το χέρι του», μίλησε μεταξύ άλλων για την περιπέτειά της με την κατάθλιψη, την εξαφάνιση του Γιώργου Μαρίνου, τον γιο και τον εγγονάκι της, αλλά και το ελληνικό #MeToo.

Διαβάστε ακόμη: Γιάννης Στάνκογλου: «Ήμουν άγριο νιάτο, πάντα στην πρώτη γραμμή»

«Είναι περίεργο το συναίσθημα να είσαι γιαγιά. Όταν είσαι γιαγιά, δεν έχεις το άγχος με το να είσαι γονιός», δήλωσε η Κατιάνα Μπαλανίκα, ενώ για τον Γιώργο Μαρίνο ανέφερε. «δεν έχω επαφές, ούτε εγώ ούτε κανένας μας. Αυτό που ξέρουμε είναι ότι είναι κοντά σε μια οικογένεια που είναι φίλοι και τον αγαπάνε. Δεν έχουμε επαφή. Υποθέτουμε ότι είναι καλά».

Επίσης, αναφέρθηκε και στον Σταμάτη Φασουλή, ο οποίος ήταν δίπλα της σε μια πολύ δύσκολη περίοδο. «Ήρθε με το ζόρι και με πήρε και με έβγαλε έξω. Του το χρωστάω. Με πήγε βόλτα και μου είπε κοίτα πάνω και όχι κάτω. Είχα πολύ καιρό να βγω από το σπίτι. Ένα χρόνο περίπου. Δεν είχα βγει καθόλου, ούτε σούπερ μάρκετ, δεν σήκωνα τα τηλέφωνα. Πέρασα κατάθλιψη. Έκανα θεραπεία και το ξεπέρασα. Έχω και τάση εγώ προς τα κάτω. Είμαι πολύ μελαγχολικός άνθρωπος από παιδί. Ήμουν πάντα προς το μελαγχολικό. Εύκολα με παίρνει από κάτω. Όταν πάω κάπου κρύβομαι. Δεν εμφανίζομαι. Αναρωτιέμαι γιατί με αναγνωρίζουν. Ακόμα και μετά από τόσα χρόνια. Δε ζητάω εύκολα πράγματα».

Τέλος, για το ελληνικό #MeToo η Κατιάνα Μπαλανίκα σχολίασε: «Δεν είχα ακούσει για τον Πέτρο και τον Δημήτρη. Δεν τον ήξερα τον Δημήτρη. Με τον Πέτρο είχα συνεργαστεί μια φορά στο Δελφινάριο. Όχι, δεν είχα ακούσει. Δεν πέφτω από τα σύννεφα για τίποτα, για να πω την αλήθεια, γιατί είχαμε ακούσει από την Αμερική τόσα πολλά».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA