Μενού
  • Α-
  • Α+

Μια εμφάνιση από... ατόφιο χρυσάφι έκανε η Κιάρα Φεράνι στην τελετή των Men of the Year Awards 2021 του περιοδικού GQ που πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο. Η Ιταλίδα influencer τιμήθηκε με το βραβείο «Γυναίκα της Χρονιάς» και όπως ήταν φυσικό, μαγνήτισε όλα τα βλέμματα με το outfit που επέλεξε να φορέσει, το οποίο άφηνε ακάλυπτη την πλάτη της και όχι πολλά... στη φαντασία.https://www.instagram.com/p/CV3Y3n0IuPr/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Φυσικά, δε γινόταν να μη μοιραστεί πλούσιο υλικό με τους περισσότερους από 25 εκατομμύρια followers της στο Instagram και αν κρίνουμε από τα like και τα σχόλια που απέσπασε και έπεσαν βροχή, μάλλον τους εντυπωσίασε και εκείνους. 

Προ ημερών έγινε γνωστό ότι το Amazon Prime ετοιμάζει σειρά για την ζωή της Κιάρα Φεράνι. Οπως αποκάλυψε η διάσημη influencer μέσω δημοσίευσης στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ο τίτλος της σειράς θα είναι «The Ferragnez». «Η οικογένειά μου κι εγώ, περήφανα ανακοινώνουμε την καινούρια μας τηλεοπτική σειρά The Ferragnez», έγραψε σε ανάρτησή της η Κιάρα Φεράνι. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Amazon Prime, η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στο τηλεοπτικό δίκτυο τον Δεκέμβριο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA