Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε μία σπάνια έξοδο με τους γιους της εθεάθη η Μπρίτνεϊ Σπίαρς. Ο Σιν Πρέστον και ο Τζέιντεν Τζέιμς, 16 και 15 ετών, βρέθηκαν μαζί με τη μητέρα τους σε έκθεση στο Λος Άντζελες. 

Διαβάστε ακόμη: Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ευχαρίστησε με ένα βίντεο στο Instagram το κίνημα #FreeBritney

Η 39χρονη τραγουδίστρια και τα παιδιά της βρέθηκαν στην έκθεση Van Gogh LA. «Εγώ και τα αγόρια μου χθες το βράδυ», έγραψε στο Instagram. H Μπρίτνεϊ Σπίαρς μοιράστηκε στιγμιότυπα με τον Τζέιντεν και τον Σιν, τα οποία στη συνέχεια διέγραψε.

Αν και τα διέγραψε η Μπρίτνεϊ Σπίαρς δημοσίευσε ένα βίντεο σχεδόν τριών λεπτών με τα παιδιά της στην έκθεση. Η τραγουδίστρια συνοδευόταν από έναν φίλο της. «Τα παιδιά μου και εγώ πήγαμε στο καταπληκτικό @vangoghla. Ήταν τόσο τρελό… Προφανώς δεν βγαίνω πολύ έξω, οπότε ήμουν πολύ ενθουσιασμένη. Πήγα με τους ανθρώπους που θα με αγαπούσαν ούτως ή άλλως, ανεξάρτητα από το πόσο ανόητη ήμουν όταν άνοιξα το στόμα μου. Μην ανησυχείτε ήταν VIP, οπότε κανείς άλλος δεν ήταν εκεί… Το ευχαριστηθήκαμε πραγματικά Ευχαριστώ #VanGoghLA για το σακίδιο πλάτης μου και τα ωραία cupcakes» έγραψε η ποπ σταρ. 

https://www.instagram.com/tv/CV3xjifg1Qu/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA