Μενού
  • Α-
  • Α+

Με ένα βίντεο που «ανέβασε» στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ευχαρίστησε όσους συμμετείχαν στο κίνημα #FreeBritney για όσα πέτυχαν στην προσπάθειά της να «απελευθερωθεί» απο τα δεσμά που της είχε επιβάλει ο πατέρα της, Τζέιμι.

«Κίνημα #FreeBritney, δεν έχω λόγια. Χάρη σε εσάς και στο συνεχές σθένος σας να με απελευθερώσετε από τον διορισμό κηδεμόνα, η ζωή μου είναι τώρα προς αυτή την κατεύθυνση. Έκλαιγα χθες το βράδυ για δύο ώρες γιατί οι θαυμαστές μου είναι οι καλύτεροι και το ξέρω. Αισθάνομαι τις καρδιές σας και εσείς τις δικές μου. Όσα ξέρω είναι αλήθεια» είπε η διάσημη τραγουδίστρια απευθυνόμενη στους θαυμαστές της.

Υπενθυμίζεται πως πριν απο περίπου μια εβδομάδα η δικαστής του Ανώτερου Δικαστηρίου του Λος Άντζελες, Μπρέντα Πένι, διόρισε τον ορκωτό λογιστή Τζον Ζέιμπελ ν' αναλάβει τον ρόλο του προσωρινού διαχειριστή των οικονομικών της, λίγες ημέρες μετά την παραίτηση του Τζέιμι Σπίαρς απο διαχειριστή της περιουσίας της κόρης του.

https://www.instagram.com/reel/CUn_e2rDf5y/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA