Μενού
  • Α-
  • Α+

«Ανάβεις φωτιές, ανάβεις και όλα τα καις», τραγουδούσε το 2001 η Δέσποινα Βανδή και είκοσι χρόνια μετά μάλλον το τραγούδι έχει εξελιχθεί σε αυτοβιογραφικό αφού η αγαπημένη τραγουδίστρια εξακολουθεί να κάνει πράξη τον τίτλο του με τις στυλιστικές της επιλογές κάθε Σάββατο στο πλατό του «Just the 2 of us» του Alpha όπου η ίδια συμμετέχει στην κριτική επιτροπή.

Διαβάστε ακόμη: Βασίλης Μπισμπίκης: Η αφιέρωση γεμάτη υπονοούμενα του Νίκου Κοκλώνη στη Δέσποινα Βανδή

Το βράδυ του Σαββάτου (6/11) η Δέσποινα Βανδή ντύθηκε κυριολεκτικά «στα κόκκινα» από πάνω μέχρι κάτω, αφού εκτός από την κατακόκκινη τουαλέτα που φόρεσε με σκίσιμο που αποκάλυπτε τα καλλίγραμμα πόδια της, επέλεξε κόκκινα τακούνια και κραγιόν, απογειώνοντας το λουκ.

https://www.instagram.com/p/CV-TJ7ksG9p/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Και αν κατά τη διάρκεια του σόου την έκρυβε το τραπέζι της κριτικής επιτροπής, οι followers της στο Instagram μπόρεσαν να την απολαύσουν από την κορυφή μέχρι τα νύχια χάρη στην παρακάτω φωτογραφία που η ίδια ανέβασε στο προφίλ της από τα παρασκήνια του «Just the 2 of us».

Ήταν ζήτημα χρόνου να αρχίσουν να πέφτουν βροχή τα likes και τα κοπλιμέντα από -επώνυμους και όχι- followers της. Μεταξύ των διασήμων που σχολίασαν ήταν η Κατερίνα Καινούργιου της έγραψε «Θεάρα μου», η Ναταλία Γερμανού «Δέσποινα να σου γράψω ένα τραγούδι;», η Σμαράγδα Καρύδη «πω πωωω», ενώ Έλενα Χριστοπούλου και Τάμτα άφησαν τα emojis να... μιλήσουν από μόνα τους. 

https://www.instagram.com/p/CV8eLSSINt1/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πάντως, δε θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι με την προχθεσινή της εμφάνιση η Δέσποινα Βανδή ξεπέρασε τον εαυτό της αφού σε προηγούμενο live είχε εμφανιστεί και πάλι με κόκκινο - αν και όχι τόσο έντονο - μίνι, βάζοντας και τότε κυριολεκτικά φωτιά σε οθόνες και Instagram.

https://www.instagram.com/p/CUR-F4uMAi_/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αναμένουμε με ενδιαφέρον τι μας ετοιμάζει το «κορίτσι πράμα» τις επόμενες εβδομάδες. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA