Δεν πέρασαν πολλές ώρες από τη στιγμή που η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης επέστρεψαν στην Ελλάδα μετά το ταξίδι τους στην Ιταλία και ο Νίκος Κοκλώνης έκανε μία αφιέρωση στην τραγουδίστρια γεμάτη υπονοούμενα. Η Δέσποινα Βανδή βρέθηκε στο πλατό του Just The 2 of Us, αφήνοντας για λίγο τον Βασίλη Μπισμπίκη. Εκεί, στο πλατό του λαμπερού σόου, ο παρουσιαστής και παραγωγός του J2US, Νίκος Κοκλώνης, σχολίασε το σύντομο ταξίδι στην Ιταλία.
Φωτογραφίες κατά την αναχώρησή από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος για τη γειτονική χώρα είδαμε τις προηγούμενες μέρες όπως και στιγμιότυπα από το αεροδρόμιο της Ρώμης, όμως φαίνεται πως ο ηθοποιός και η τραγουδίστρια δεν περίμεναν να συναντήσουν κάμερες και στην άφιξή τους.
«Πάμε σε διαφημίσεις και μόλις επιστρέψουμε θα γίνει χαμός! Αλλά πώς θα φύγουμε;» αναρωτήθηκε με νόημα ο Νίκος Κοκλώνης προς το κοινό. «Με ένα τραγούδι αφιερωμένο στην αγαπημένη μου Δέσποινα» συμπλήρωσε με χαμόγελο.
- Το μήνυμα Γεραπετρίτη στους Γερμανούς, η μεγάλη κινητοποίηση για το ΠΑΣΟΚ και η αγωνία του Τρύφωνα
- Πώς το Ισραήλ «εξόντωσε» τον Αλί Λαριτζανί, de facto ηγέτη του Ιράν – Η αποστολή 1.600 χλμ. μακριά
- Απεργία Ταξί: «Χειρόφρενο» για δεύτερη ημέρα σε όλη τη χώρα – Συγκέντρωση του ΣΑΤΑ και πορεία
- Καιρός σήμερα: Τι ώρα θα αρχίσουν οι βροχές στην Αττική – Αναλυτική πρόγνωση για όλη τη χώρα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.