Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο φετινό MadWalk 2021 by Serkova Crystal Pure - The Fashion Music Project που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (23/11) είδαμε την Ιωάννα Τούνη να τραγουδάει πάνω στη σκηνή μαζί την Έλενα Τσαγκρινού το «Σαββατόβραδο», παρουσιάζοντας τις δημιουργίες του brand που έχει δημιουργήσει μαζί με τη Στέλλα Πάσσαρη, Bubblegun World. 

Διαβάστε ακόμη: MadWalk 2021: Δούκισσα Νομικού, Ελένη Φουρέιρα και Ιωάννα Τούνη έκλεψαν τις εντυπώσεις

Ήταν η πρώτη φορά που η Ιωάννα Τούνη συμμετείχε στη λαμπερή διοργάνωση που παντρεύει τη μουσική με τη μόδα και όταν όλα είχαν ολοκληρωθεί με επιτυχία, θέλησε να περάσει το δικό της μήνυμα μέσω Instagram:

«Θέλω να πω σε όλους εσάς που βλέπετε αυτό εδώ το post, να κυνηγάτε τα όνειρα σας! Ό,τι και αν σας πουν, όσο δύσκολες εποχές και αν διανύουμε, με σκληρή δουλειά και πολλή διάθεση μπορείς να καταφέρεις ΤΑ ΠΑΝΤΑ! Σταματήστε να ασχολείστε με άλλους & ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και πράγματα που σας γεμίζουν ουσιαστικά!

Η ζωή είναι μικρή και είναι κρίμα να βάζουμε σε σύγκριση τον εαυτό μας με άλλους και να στεναχωριόμαστε για όλα όσα "δεν έχουμε", ενώ ο μόνος τρόπος να τα κερδίσουμε είναι απλά να προσπαθήσουμε! Ξανά και ξανά! Όσο χρειαστεί μέχρι να πετύχουμε τους στόχους μας! Και αν δεν σου λέει και πολλά η συμβουλή της j.touni ως influencer, ελπίζω να σου λέει η συμβουλή της Ιωάννας, που μαζί με την κολλητή της στην ηλικία των είκοσι τριών, αποφάσισε - με σχεδόν μηδαμινό budget - να ρισκάρει φτιάχνοντας την δική της εταιρεία με ρούχα! Ακολούθησα το τρελό όνειρο μου και ας είχα σπουδάσει κάτι εντελώς άσχετο!!!

Πρώτη χρονιά συμμετείχαμε λοιπόν στα @madwalk ως χορηγοί, κάνοντας πασαρέλα & party μαζί με όλους τους φίλους μας από Θεσσαλονίκη!

Αν για ένα πράγμα στον κόσμο είμαι περήφανη, αυτό είναι η @bubblegun_world !

Σας ευχαριστώ όλους από την ❤️ μου για τα όμορφα μηνύματα! Σας αγαπώ», ήταν το μήνυμα της Ιωάννας Τούνη.

https://www.instagram.com/p/CWqvAt8IDO8/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η ίδια δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της, όπως φάνηκε από το στόρι που ανέβασε όπου δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της αποδίδοντάς τη πιθανόν στη «χαρμολύπη», όπως είπε χαρακτηριστικά που την είχε πιάσει.

Και επειδή την έχουμε συνηθίσει χαμογελαστή και με χιούμορ, δεν παρέλειψε να αυτοσαρκαστεί, βάζοντας poll όπου έδινε τη δυνατότητα στους followers της να επιλέξουν ανάμεσα στο «νορμάλ» και στο «πάει χάζεψε αυτή».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA