Μενού
  • Α-
  • Α+

Για 11η συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης (23/11) τo MadWalk 2021 by Serkova Crystal Pure - The Fashion Music Project στο Γήπεδο Tae Kwon Do, η βραδιά που συνδυάζει μοναδικά τη μουσική με τη μόδα με παρουσιάστρια τη Δούκισσα Νομικού.

Διαβάστε ακόμη: Φίλιππος Πλιάτσικας: Γιατί οι Πυξ Λαξ δεν έπαιξαν ποτέ στα μπουζούκια

Στο opening act της βραδιάς η Ελένη Φουρέιρα τραγούδησε μαζί με την Ελληνοαμερικανίδα Evangelia το theme song της διοργάνωσης «Φωτιά», ενώ στη συνέχεια στη σκηνή ανέβηκαν πολλοί αγαπημένοι καλλιτέχνες, ενώ την ίδια στιγμή κορυφαίοι Έλληνες σχεδιαστές και fashion brands παρουσίαζαν δημιουργίες τους.

https://www.instagram.com/p/CWotUfutzWo/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μεταξύ αυτών ήταν ο Αναστάσιος Ράμμος, ο οποίος τραγούδησε το «Για δυο μόνο μάτια» με τη συνοδεία του catwalk του brand Jack & Jones και jjxx, ενώ η Demy τραγούδησε το «Honeymoon/Αν θυμηθείς το όνειρό μου» όσο παρουσιάζονταν οι δημιουργίες του Vassilis Zoulias.

Η Konnie Metaxa τραγούδησε το «Spin me round» με τη Dust & Cream παρουσιάζοντας τις δημιουργίες του Apostolos Mitropoulos.

Η Stefania ερμήνευσε το νέο της τραγούδι «Words», διασκευή της μεγάλης επιτυχίας των ‘80s, συνοδευόμενη από τη Swatch και παρουσιάζοντας το catwalk του Sotiris Georgiou.

https://www.instagram.com/tv/CWoqCbIAbFg/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Σάκης Ρουβάς τραγούδησε το «Είμαι στα καλύτερά μου» συνοδευόμενος από το special act της L'Oréal Professionnel Paris, ενώ στη συνέχεια, ανέβηκε στη σκηνή η Josephine, η οποία ερμήνευσε το «Survivor», συνοδευόμενη από το catwalk με τις δημιουργίες του Vrettos Vrettakos.

Ο Γιώργος Κακοσαίος τραγούδησε το «Καρδούλα μου», συνοδευόμενος από το catwalk της Pink Woman.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός εντυπωσίασε, ερμηνεύοντας την πρόσφατη επιτυχία του «Τελικά» στο GreenWalk by ΔΕΗ, κατά το οποίο παρουσιάστηκαν ρούχα φιλικά προς το περιβάλλον, τα οποία δημιούργησαν οκτώ γνωστοί σχεδιαστές από ανακυκλώσιμα υλικά μεταξύ των οποίων: βιοδιασπώμενα καλαμάκια, χαρτόκουτα, οικολογικό μουσαμά και υπολείμματα υφασμάτων.

https://www.instagram.com/p/CWoj1VOgXMw/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η μοναδική Έλενα Παπαρίζου μάγεψε το κοινό, τραγουδώντας το «Diamond», συνοδευόμενη από τις δημιουργίες του Dimitris Petrou, ο οποίος δημιούργησε την capsule collection επιστρατεύοντας μόνο λευκά είδη ΙΚΕΑ με αφορμή τον εορτασμό των 20 χρόνων της εταιρίας στην Ελλάδα.

Η Έλενα Τσαγκρινού μαζί με την Ιωάννα Τούνη τραγούδησαν το «Σαββατόβραδο», παρουσιάζοντας τις δημιουργίες του brand, Bubblegun, κλέβοντας την παράσταση.

Η Τάνια Μπρεάζου τραγούδησε το «Beggin», συνοδευόμενη από το catwalk της Celia Kritharioti.

Ο Ηλίας Μπόγδανος ερμήνευσε το «Rock n’ Roll Queen», συνοδευόμενος από τη Δούκισσα Νομικού, η οποία παρουσίασε τη νέα συλλογή κοσμημάτων της, τη «Stronger Together Collection» που αφιερώνει στη μητέρα της, η οποία της δίδαξε την έννοια του «μαζί».

Στο closing act by Serkova Crystal Pure η Τάμτα τραγούδησε ένα medley των «Στο Θεό» και «Face», κάνοντας μία fashion statement εμφάνιση.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA