Μενού
  • Α-
  • Α+

Πριν από περίπου έξι μήνες η Εμιλι Ραταϊκόφσκι έγινε μητέρα, φέρνοντας στον κόσμο το πρώτο της παιδί με τον τον σύζυγό της Σεμπάστιαν Μπέαρ-ΜακΚλάρντ. Το γνωστό μοντέλο έχασε σχεδόν αμέσως τα κιλά της εγκυμοσύνης, ενώ ξεκίνησε να γυμνάζεται έντονα το επόμενο διάστημα, με την εικόνα της σήμερα να είναι εντυπωσιακή.

Διαβάστε ακόμη: Εμιλι Ραταϊκόφσκι: Μου έδωσαν 25.000 δολάρια για να εμφανιστώ στο Super Bowl με Μαλαισιανό επιχειρηματία

Ο φωτογραφικός φακός την «τσάκωσε» πρόσφατα έξω από το Συμβούλιο σχεδιαστών μόδας της Αμερικής, όπου η Ραταϊκόφσκι έδωσε το παρών, φορώντας μια κοντή μπλούζα, η οποία άφηνε ακάλυπτους τους κοιλιακούς της.

Η εξαιρετικά γραμμωμένη Έμιλυ, όμως, όπως αποκάλυψε σε Instagram Story της, αρχικά δίσταζε να ανεβάσει τη συγκεκριμένη φωτογραφία. «Δεν ήθελα να ανεβάσω αυτή τη φωτογραφία, επειδή γνώρισα ότι θα προκαλέσει αναστάτωση. Όμως, αυτό είναι το σώμα μου και δεν θα αφήσω κανέναν να το κρίνει», ήταν το μήνυμά της.

https://www.instagram.com/p/CWqeGlsLRuC/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Βέβαια, μετά το ξανασκέφτηκε και την ανέβασε χωρίς κανένα φόβο ή πάθος. Τα μηνύματα που δέχθηκε κάτω από τη φωτογραφία της ήταν γεμάτα ενθουσιασμό για την εκπληκτική αλλαγή στο σώμα της, ωστόσο υπήρχαν και κάποιοι που «τρόμαξαν» με την εικόνα της.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA