Το ποσό των 25.000 δολαρίων πήρε η Εμιλι Ραταϊκόφσκι για να εμφανιστεί στο Super Bowl με τον Μαλαισιανό χρηματιστή, Low Taek Jho. Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η Έμιλι Ραταϊκόφσκι σε συνέντευξή της στους «The Sudnay Times». Ο 40χρονος επιχειρηματίας, σήμερα αντιμετωπίζει οκτώ κατηγορίες για ξέπλυμα χρήματος.
Στην ίδια συνέντευξη η 30χρονη μητέρα ενός παιδιού εξήγησε ότι «δεν τη σόκαρε καθόλου» το σκάνδαλο του Τζέφρι Έπσταϊν, αφού τα πολυτελή πάρτι, όπου πήγαινε παλαιότερα στο πλαίσιο του φεστιβάλ Coachella ήταν γεμάτα από ισχυρούς ώριμους άνδρες και «κορίτσια διασκέδασης». «Σε πολλές εμπειρίες που είχα στο Coachella, ή αλλού, η συναλλαγή δεν προσδιοριζόταν. Οι όροι της συμφωνίας δεν δηλώνονταν. Αργότερα έμαθα ότι προσκαλούσαν κορίτσια που δεν είχαν λεφτά για φαγητό σε εντυπωσιακά εστιατόρια στο Λος Άντζελες. Αυτό ήταν ένα κίνητρο για να έρθουν και πρόκειται για χειραγώγηση», ανέφερε χαρακτηριστικά η Εμιλι Ραταϊκόφσκι.
«Έχω γίνει μάρτυρας αυτής της κατάστασης σε πολλές μορφές. Αμέσως πριν την πανδημία πήγα σε ένα καινούργιο nightclub και ήταν σχεδόν άδειο. Ξαφνικά, περίπου 10 μοντέλα - που αν δεν ήταν ανήλικα είχαν κλείσει μόλις τα 18 - κατέφθασαν μαζί με έναν τύπο. Τότε σκέφτηκα ότι εξακολουθεί να συμβαίνει το ίδιο πράγμα: Ομορφα κορίτσια σε κλαμπ και πλούσιοι άνδρες που πληρώνουν έμμεσα για να τις έχουν εκεί κοντά τους», συμπλήρωσε η Εμιλι Ραταϊκόφσκι.
- Χανιά: Οι χειρισμοί της ΕΛΑΣ που «έσπασαν» τον 43χρονο - Από το «θέατρο» στη συγκλονιστική ομολογία
- Λιονέλ Μέσι: Ο πρώτος των πρώτων – Δείτε τα 18 γκολ του σε Μουντιάλ
- Από το τρόπαιο στην πραγματική ζωή: 4 νικητές του MasterChef μιλούν στο Reader για όσα ακολούθησαν
- Στα Επείγοντα του «Γεννηματάς» ο απεργός πείνας από τα Προσφυγικά: Καταγγελία ότι αρνήθηκαν να τον εξετάσουν
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.