Μενού
  • Α-
  • Α+

Στην κάμερα του «Πρωινού» του ANT1 μίλησε η Θεοφανία Παπαθωμά μετά την ξαφνική της αποχώρηση από την παράσταση «Κάποτε στον Βόσπορο». Η γνωστή ηθοποιός ξεκίνησε κανονικά τη σεζόν στην παράσταση, όμως χωρίς να υπάρξει η παραμικρή ενημέρωση από τους συντελεστές, αποχώρησε απρόσμενα και τον ρόλο που ερμήνευε μέχρι πρότινος ερμηνεύει πλέον η συνάδελφός της, Κατερίνα Μάντζιου.

Διαβάστε ακόμη: Θεοφανία Παπαθωμά: Ξαφνική αποχώρηση από τη θεατρική παράσταση που πρωταγωνιστούσε

Στις πρώτες της δηλώσεις πάντως, η Θεοφανία Παπαθωμά εξήγησε πως πέρασε πνευμονία και δεν είχε κορονοϊό. Ωστόσο, το γεγονός πως είπε πως πήγε κανονικά στο θέατρο, ενώ είχε πυρετό, προκάλεσε αντιδράσεις. 

«Είχα λίγο πυρετό αλλά δεν του έδωσα σημασία. Ήρθα στο γύρισμα δύο ημέρες που είχε κρύο, μετά πήγα στο θέατρο, κουράστηκα και μου το γύρισε σε πνευμονία. Όχι δεν είχα κορονοϊό. Έκανα 15 rapid και 3 μοριακά τεστ. Ήταν όλα αρνητικά. Δεν ανησύχησα κάτι, πήρα την αγωγή μου. Δεν φοβάμαι για τέτοια πράγματα, οι γιατροί μου ανησύχησαν. Και να είχα κολλήσει Covid, θα το ξεπερνούσα. Όλα έπαιζαν σαν σενάρια αλλά αυτό αποκλείστηκε από την αρχή. Δεν είχα υπερκόπωση απλά δεν πρόσεξα.

Το θέατρο δεν μπορεί να μείνει κλειστό και εγώ χρειαζόμουν αρκετές μέρες ανάρρωσης. Οπότε εγώ η ίδια ζήτησα να με αντικαταστήσουν. Η αντικατάσταση είναι μόνιμη, δεν θα επιστρέψω. Εγώ το ζήτησα», είπε η Θεοφανία Παπαθωμά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA