Μενού
  • Α-
  • Α+

Ιδιαίτερα καυστική ήταν η απάντηση της ηθοποιού Κλέλιας Ρενέση στη Σάσα Σταμάτη με αφορμή την «εισβολή» της το βράδυ της Πέμπτης (2/12) στην παράσταση «1821-2021, Διακόσια Χρόνια Δανεικά» του Χριστόφορου Ζαραλίκουστο θέατρο «Καρέζη». Στην ανάρτηση που έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η δημοφιλής ηθοποιός στηλίτευσε με «δηλητηριώδεις» ατάκες την πράξη της δημοσιογράφου, η οποία -όπως ισχυρίστηκε- ενοχλήθηκε από τα σχόλια για τους Αρβανίτες και ούσα Αρβανίτισσα δήλωσε θιγμένη, ενώ ενοχλήθηκε και από τα σχόλια για τη Μάνδρα Αττικής, από την οποία κατάγεται και τους νεκρούς της Μάνδρας πριν 4 χρόνια από τις πλημμύρες.

Διαβάστε ακόμη: Σάσα Σταμάτη: Από τους τσακωμούς στην ελληνική showbiz μέχρι τη διακοπή της παράστασης του Ζαραλίκου

Η Κλέλια Ρενέση της απάντησε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού αναφέροντας τα εξής:

«Σάσα, οι παρεμβάσεις και οι τραμπουκισμοί γίνονται στην αρένα του μποξ και εκεί έχει πλάκα. Στο θέατρο βγάζεις τον σκασμό , σέβεσαι την διαδικασία κ μετά διαμαρτύρεσαι εγγράφως στον θεατρικό παραγωγό αν έχεις κολλήματα. Γκε γκε; 50€ για το μάθημα. Χρωστάς».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA