Για το ελληνικό #metoo και γενικότερα τις κακοποιητικές συμπεριφορές στο χώρο του θεάτρου μίλησε η ηθοποιός Μπέσυ Μάλφα που βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ «Αυτός και ο Άλλος» και αποκάλυψε πως και η ίδια έχει πέσει θύμα κακοποιητικών συμπεριφορών όχι, όμως, από άνδρες, αλλά από γυναίκες!
«Είχα την τύχη να μου συμβεί πολύ νωρίς η συνεργασία μου με αυτούς τους ανθρώπους, όπου δεν υπήρχε πρόβλημα. Τότε δεν είχαμε ακούσει κάτι. Εγώ είχα μόνο συμπεριφορές με τις οποίες δεν συμφωνούσα αλλά έβαζα τα όριά μου με έναν τρόπο… Το μεγάλο πρόβλημα είναι η υπέρβαση εξουσίας, που μπορεί να αλλοιώσει τον άνθρωπο κι εκεί είναι το μεγάλο ερώτημα. Θέλει να είσαι έξυπνος και καλός ταυτόχρονα στο να το χειριστείς» είπε η Μπέσυ Μάλφα και πρόσθεσε:
«Αυτοί οι άνθρωποι θα αποσυρθούν ούτως ή άλλως. Δε νομίζω ότι ο χώρος θα αντέξει… Αρνούμαι να μιλήσω για συναδέλφους. Τους αγαπώ, να είναι καλά κι αν έχουν παραβατική συμπεριφορά, υπάρχουν νόμοι, θα πληρώσουν και δεν το κρίνω. Εγώ ότι κάνω είναι με την στάση και με το προφίλ μου… Δε νομίζω ότι θα συνεργαζόμουν μαζί τους αλλά ποτέ μην λες ποτέ… Έχω δεχτεί κακοποιητικές συμπεριφορές και τις έχω αντιμετωπίσει με τον δικό μου τρόπο. Πρόκειται για συναδέλφους και όχι άνδρες, αλλά γυναίκες. Εμείς οι γυναίκες επειδή μεγαλώνουμε αγόρια πρέπει να προσέχουμε κάποια πράγματα».
- Μουντιάλ: Τον έψαχναν στη Βοστώνη και αυτός λιαζόταν στη Βαρκελώνη - Βρετανός οπαδός ξεσήκωσε τις αρχές
- Εμπρηστής στο Αγρίνιο: «Τα βάτα μού έσπαγαν τα νεύρα» - Ήπιε, πήρε χάπια και τα έβαλε με τα ξερόχορτα
- Ο 3χρονος αδερφός του Γιαμάλ έχασε το μυαλό του με το γκολ της Ισπανίας και έγινε η φάτσα της ημέρας
- Θύμα Ρώσων φαρσέρ ο σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας του πρωθυπουργού: Παραίτηση ζητά το ΠΑΣΟΚ
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.